Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit választanátok: állva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanátok: állva pisiljen a wc-be és szétfröcsög vagy a csapba, ahol nem megy szét és még a farkát is leöblíti a végén?

Figyelt kérdés
Én szívesen pisilek a csapba, nekem kényelmesebb és tisztább dolog is. Mennyire fogadnátok ezt el?
2016. okt. 31. 13:12
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
csajok, egyébként zuhanyzás közben sem pisiltek soha? ;)
2016. okt. 31. 15:34
 32/45 anonim ***** válasza:
96%
#29-es vagyok. Nem, zuhanyzás közben sem jutna eszembe ott pisilni. 😣
2016. okt. 31. 15:38
 33/45 A kérdező kommentje:

:D kezdem azt érezni, hogy eléggé elszakadtam a normál világtól...

mondjuk ezzel a 86%-kal nagyon rendes lány lehetsz. lehet nem hozzád kellene hasonlítanom magam. én csak 60%-os példány vagyok.

2016. okt. 31. 15:50
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező a törlőkendő egy példa volt.Használható víz+környezetbarát tisztítószer is.Itt az a kérdés, mennyire vagy lusta használni?A kérdés alapján lusta vagy.
2016. okt. 31. 15:55
 35/45 anonim ***** válasza:
Zömében lányok-nők válaszoltak, nem is tudnak róla, hogy a társaik hova pisilnek.
2016. okt. 31. 16:07
 36/45 anonim ***** válasza:
89%
Undorító . Ennyi erővel a mosogatóba is pisilhetnél a tányérok mellé.
2016. okt. 31. 16:24
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Több éve egyedül élő saját házzal, lakással rendelkező pasi vagyok. A WC-be állva csövelésnél mindegy milyen típusú a wc kagyló, apró pisi pöttyök csapódnak ki, szét. Ezért nyilvános hely kivételével, rá "kell" ülni szerintem, lehet nem macsós, de tiszta, s aki szereti a tisztaságot, rendet...

Mosdó kagylóba no comment.

2016. okt. 31. 16:28
 38/45 A kérdező kommentje:

utolsó. ha a tisztaság az első, akkor próbáld ki a csapot. ha egyszer kipróbáltad meglátod szeretni fogod.

meg komolyan... ennyi erővel az egyáltalán rendben lenne, ha megmosom a farkamat a csapnál? ahol fogat is mosunk? ez még nem töri meg a szentséget, ami itt lakol?

2016. okt. 31. 16:44
 39/45 anonim ***** válasza:

Én értem mit írsz, és tudod mit, inkább csővelj a mosdóba, mint szórd a sárga gyémántot szanaszét.

Viszont akkor illene minimum pl. folyékony szappannal kimosnod a mosdó kagylót minden csövelésnél, s bő vízzel átmosni a szifont, főleg, ha nem egyedül élsz.

2016. okt. 31. 17:35
 40/45 anonim ***** válasza:
7%

Nagyon álomvilágban élnek azok, akik szerint

1. Biztos elmondaná nekik a párjuk, ha oda pisilne

2. Biztos felfedeznék azt nyomok által.

Nem értitek, hogy ez amúgy kb felfedezhetetlen dolog? Mondom: 1 évig pisiltem a csapba napi szinten többször egy tartós kapcsolatban, együttélés idején és abból semmi nem derült ki. Mondhatjátok a butaságaitokat, hogy "biztos szakítanék vele ha ezt csinálná", de a valóság az, hogy ez nem derül ki sosem kb.

2016. okt. 31. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!