Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok: állva pisiljen a wc-be és szétfröcsög vagy a csapba, ahol nem megy szét és még a farkát is leöblíti a végén?
:D kezdem azt érezni, hogy eléggé elszakadtam a normál világtól...
mondjuk ezzel a 86%-kal nagyon rendes lány lehetsz. lehet nem hozzád kellene hasonlítanom magam. én csak 60%-os példány vagyok.
Több éve egyedül élő saját házzal, lakással rendelkező pasi vagyok. A WC-be állva csövelésnél mindegy milyen típusú a wc kagyló, apró pisi pöttyök csapódnak ki, szét. Ezért nyilvános hely kivételével, rá "kell" ülni szerintem, lehet nem macsós, de tiszta, s aki szereti a tisztaságot, rendet...
Mosdó kagylóba no comment.
utolsó. ha a tisztaság az első, akkor próbáld ki a csapot. ha egyszer kipróbáltad meglátod szeretni fogod.
meg komolyan... ennyi erővel az egyáltalán rendben lenne, ha megmosom a farkamat a csapnál? ahol fogat is mosunk? ez még nem töri meg a szentséget, ami itt lakol?
Én értem mit írsz, és tudod mit, inkább csővelj a mosdóba, mint szórd a sárga gyémántot szanaszét.
Viszont akkor illene minimum pl. folyékony szappannal kimosnod a mosdó kagylót minden csövelésnél, s bő vízzel átmosni a szifont, főleg, ha nem egyedül élsz.
Nagyon álomvilágban élnek azok, akik szerint
1. Biztos elmondaná nekik a párjuk, ha oda pisilne
2. Biztos felfedeznék azt nyomok által.
Nem értitek, hogy ez amúgy kb felfedezhetetlen dolog? Mondom: 1 évig pisiltem a csapba napi szinten többször egy tartós kapcsolatban, együttélés idején és abból semmi nem derült ki. Mondhatjátok a butaságaitokat, hogy "biztos szakítanék vele ha ezt csinálná", de a valóság az, hogy ez nem derül ki sosem kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!