Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a szex nem szükséglet?
Már jóideje egyedül vagyok, és mindenki kérdezi, hogy miért nem elégítem ki alkalmi partnerekkel a szükségleteimet, ahogy normális lenne. Nő vagyok, és nagyrészt nők kérdezgetik ezt.
Annyira nem értem, hogy láthatják így, vagy velem nem stimmel valami?
Ráadásul értelmes diplomás emberek.
Ki gondolja, hogy szükséglet, és ki nem? Aki nem, az miért nem? Én nem tudtam nekik megfogalmazni.
Szerintem jól gondolod.
Az is igaz, hogy emberek és emberek között óriási a különbözőség.
Van, aki képtelen meglenni szex nélkül és van, aki kordában tudja tartani.
Ha "tiszta" kapcsolatot akarsz, járd végig ezt az utat, és akkor add meg magad, ha helyzetben vagy...
Az élethez mellékelt "user manual" az oldaladon áll. :)
Így igazad van, nekem sem.
De párkapcsolatban már alap! Feltéve, ha a partner is jó...
"Nő vagyok, és nagyrészt nők kérdezgetik ezt."-mi a fene köze van valakinek is ahhoz, hogy te mire használod az ágyadat?? Miért nincs női tartásod, Kérdező? Itt az ideje, hogy visszafogottan válaszolj, s ne engedj annak, hogy bármilyen l.tyó "barátnő" is fogást találjon rajtad, s majd a hátadnál akárkinek is témázzon.
Te saját magad döntöd el azt, hogy neked mikor van szükséged milyen típusú szexre, nem a média, nem az agymosott emberek. Csak Te!
Lehet, csak vágynak valami szaftos kis pletykára, és ha azt mondanád, hogy persze, van is valakid, de csak összejártok, akkor rohannak elcsacsogni mindenkinek, mekkora rifke vagy.
Ezért van nekem több fiú barátom. :/
Egyébként pedig egyetértek veled. Nekem olyan nincs, hogy szex, csak olyan, hogy szeretkezés. Elképzelhetetlennek tartom, hogy alkalmi parterek (főleg partnerekkel) csak szexelni járjak össze. Minek?!
Ha mindketten függetlenek vagyunk, egymásnak szimpatikusak, akkor ismerkedjünk meg, randizzunk, és majd lesz belőle valami. Én semmi logikát nem látok abban, hogy két ember ilyen esetben nem akar egymástól semmit, csak szexet. Nekem ez olyan lealacsonyító.
Ettől még mindenki azt csinál az életével, amit akar. Biztos van olyan, akinek ez így működik, de nem kell mindenkire ráerőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!