Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magatokra tetováltatnátok a párotok vagy a legjobb barátotok nevének kezdő betűjét (és a saját kezdőbetűtök)?
Maximum ha 100%-ig biztos vagyok benne,hogy vele szeretném leélni az életemet.
A legjobb barátom nevét meg sosem...a barátságok sosem tartanak örökké:/
Én mint tetováló ifjonc szólok hozzá ehhez a kérdéshez mert rengeteg hülyeséget látok itt :D
Először is igen csak akkor varrasd ha kész vagy bármire, arra hogy elhagy az illető stb... de amúgy ez hatalmas hülyeség :) még a közeli ismerőseim körében is történt egy ilyen eset, a csaj csuklóján volt a monogran és egy hatalmas kereszttel kellett eltakarni elég rosszul néz ki. Na de! Aki nem szereti ezt a "műfajt" az gondoljon bele. Először is minek szól hozzá ha kb semmi köze nincs hozzá, még csak nem is érdeklődik a tetoválás iránt. Másodszor úristen ti belegondoltatok hogy ez a "műfaj" ez a csonkítás, ez a könnyű divatszakma milyen rohadt nehéz, és valakinek ez a megélhetése? :D Szánalmasok vagytok. Aki szerintetek máshoz sem ért mint a rajzoláshoz az mit csináljon menjen főiskolára, aztán menjen tovább egy olyam szakmába, amit rohadtul nem élvez, de kell a pénz? :D Én mint informatikusnak tanuló jöttem rá hogy legfeljebb webdesigner lehetnék, de még az se! :D Ez egy ugyanolyan szakma, mint az építészet, vagy egyéb más szakmák, itt is ALKOTUNK. Az alkotás és a kreativitás mozgatja a világot.. Nem pedig a bemagolt egyenletek, és az alapműveltség :) - Prince Ea
De tudok gratulálni azoknak akik szerint undorító. Szerintem ti vagytok undorítóak. :) A tetoválás nem csak egy "rajz" a testen. Sok év múlva jelentős értéke lesz, olyasmi ami felbecsületetlen:) dehát ezt a sok idióta úgysem értheti.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!