Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EGy 30 éves nőnek nehezebb ismerkedni mint egy huszonévesnek?
Ezen az oldalon a nők nagy része szerint mindig a saját helyzetükben nehéz ismerkedni. Ha vékonyak, arra fogják. Ha teltek, arra. Ha idősek, arra. Ha fiatalok, arra.
Közben mindnek dobnak pár privátot, amikkel nem foglalkoznak, kapnak egy csomó pozitív választ, amit csak 2 percig jegyeznek meg.
Csak 1 hétre lennétek hasonló kaliberű srácok és mindjárt nem gondolnátok, hogy nehéz nőként ismerkedni.
Ezek szerint én nem is vagyok nő,mert most,30 felett vagyok a csúcson...
Kivàncsi lennék,hàny nő mondhatja el magàról hogy 18 éves kora körül volt a legszebb,gyakran még a 40 feletti női ismerőseim is szörnyűlködnek,vagy csak simàn röhögőgörcsöt kapnak,ha meglàtjàk a tini kori képeiket :)
Ha jól nézel ki,még 40 évesen is könnyen fogsz ismerkedni,ha bànyarém vagy,akkor húszévesen sem fogsz kelleni a kutyànak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!