Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért nem tudnak egyes emberek értelmes választ adni, alapból ilyen bunkók hogy a parasztnak a kapa kiesik a kezéből vagy csak rájátszanak?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 19:53
1/9 anonim válasza:
Próbálunk lesüllyedni, a megfelelő kérdések szintjére.
2/9 anonim válasza:
Néha hülyülnek.
Néha tényleg parasztok.
Néha meg a kérdező is megérdemli a választ.
3/9 anonim válasza:
gyakorikérdések.hu bunkó viccespróbálok lenni style.közben belegondolhatnának..ha ők kerülnek ilyen helyzetbe és tehetlenek..mit éreznének ha ilyen válaszokat kapnának..ehhez már több IQ kell mint 1. Namost az ilyen válaszokat adó embereknek annyi IQja van..hogha 1el több lenne..akkor lehetne sültkrumpli ! Azaz -1 en áll . Remélem válasz a kérdésedre :)
4/9 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam,azért szerintem,mert névtelen az oldal..
5/9 anonim válasza:
Mert sok kérdés tényleg elég bicskanyitogató. Ráadásul ha már van helyesírás ellenőrző, akkor használják, hogy legalább érteni lehessen, hogy mit akarnak. Amúgy én az ilyenekre inkább nem válaszolok, csal ha tényleg nagyon olyan.
7/9 anonim válasza:
Mert a kérdés is már olyan,h az ember vagy elröhögi magát,vagy ámulattal nézi a képernyőt,hogy ilyen tényleg létezik e? Tán csak ezért.
8/9 anonim válasza:
Normális kérdésre normális válasz, hülyeségre meg hülyeség. Asszem az arányom szépen tükrözi az oldal átlagát.
9/9 anonim válasza:
Néha normális válaszra is érkeznek paraszt válaszok. Egy elkezdi, a többi folytatja, én meg tépem a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!