Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyen ha ilyenkor a férfival megy a párja?
Párom 1hete érkezett haza külföldről végleg. Egy hét alatt kétszer volt hogy éjszaka/este csörgött a telefon hogy egy"havert" kellene ide oda vinni.
Így volt ez ma is...nekem rosszul esett hogy mondtam elkísérem erre azt mondja a párom hogy tiszta szégyen hogy az asszonya mindenhova megy vele. Én mondtam rendben menjen egyedül de nagyon rosszul esett. Tényleg szégyen? Szerintem nem az és nekem ez rosszul esett.
Egyaltalan nem szegyen..sot..en is mindehova megyek a parommal! Ugyertem persze mukahelyi buli stb ahova nem illik oda nem! De en is ugy szeretek arhova menni ha a parom velem van! Ha csak a havert kell ide oda vinni akkor meg miert is ne mehetnel?! Em gondolod h a parod olyan helyre megy vagy olyan valakivel aki/ami miatt nem szeretne hogy vele menjel?
Ha valami pasis buli lenne oke persze oda ne menj mert csak ok fiuk akarnak ossze ulni egyet! Na de ez?!
Egyaltalan nem "szegyen" ha csak nem szegyel a baratod! Noha a utobbirol van szo, ne maradj vele! Nekem is rosszul esne ha egy ilyen helyzetben foleg h nem reg jott haza ilyent mondana!
Szégyen? Nem.
De ettől függetlenül zavarhatja, ha túl sokat lógsz a nyakán és nem tudja megbeszélni a haverjaival az agyatlan kis dolgait. Ez nem a férfiakkal szemben sértés, a nők java is ilyen, barátnős találkára, pletyizős sütizésre nem cipeljük a párunkat.
Te látod a kapcsolatotokat és azt, hogy milyen gyakran vagytok együtt, milyen gyakran vannak külön programjaitok. Ez alapján mérlegelj.
Nem szegyen es eleve nem ertem a szituaciot, hogy valami haver tobbszor is felhivja ejszaka, hogy el kene vinni valahova.
Ha ilyen lenne es menni akarnek, a baratomnak semmi kifogasa nem lenne ellene.
De tenyleg nem ertem, miert kell ejszaka furikazni a havert.
Mert a haver lány, és nem kocsival kell "elvinni".
Így már érthető, miért lenne ciki téged is vinni? ;)
Valószínűleg úgy gondolja, hogy azért mennél vele, hogy őt ellenőrizd. Naná, hogy berzenkedik.
Nagyfiú már. Te pedig nem a mamája vagy.
nekem is fura,hogy éjszaka közepén ugrik ahogy hívják.
mondjuk én sem mentem volna vele,hanem aludtam volna inkább.
az ő hozzállása sem jó,de az is fura,hogy menni akartál vele az éjszaka közepén. minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!