Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor ki hogyan reagálna?
Figyelt kérdés
Megbeszéltünk mára valamit. Vártam egész héten. Puccba vágom a lakást is, magamat is, erre egy órával korábban rámír, hogy nem jön, mert céges buli van ma. Ezt egész héten tudta, említette is, meg azt is, hogy nem akar menni. Ez mi már?2016. okt. 7. 17:45
1/7 anonim válasza:
Megmondanám, hogy márpedig átjön, vagy visz magával.
3/7 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy nem ezt ígérted, és rosszul esik, hogy lemondta a programot, hiszen sokat készültem. Nagy csalódás ez nekem.
4/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, nem akarok sárkánykodni, meg nyuszi se lennék, valami középutas módon kellene tudatni, hogy ezt jó lenne máskor nem így összecsapni. Még ha tegnap szól, akkor szervezek mára én is valami mást... áh. Inkább lemegyek edzeni. Az úgy korrekt, ha ma nem hozom szóba, de holnap elmondom, hogy csalódott voltam, meg így unatkoztam is, nem?
2016. okt. 7. 18:05
5/7 anonim válasza:
Megkérném, hogy legközelebb legalább egy nappal szóljon, ha programváltozás van. Ha nem szól időben, elvárom, hogy a nekem tett ígéretét tartsa be.
6/7 anonim válasza:
Nem kell sárkánykodni, nem kell hisztizni, hogy de azért is jöjjön haza, vagy vigyen el, mert akkor a jó hangulatnak már annyi. Csak közölni kell vele szépen higgadtan, hogy ez nem esett jól, mert sok energiát tettél bele ebbe az estébe készültél, számítottál rá, ő pedig csalódást okozott a viselkedésével. Ha ért belőle, és a jövőben változtat ezen, akkor jó. Ha továbbra is ilyen megbízhatatlan marad, ennyire halvány ceruzával beríhatós lesz minden közös program a naptáratokban, akkor viszont gondolkodj el azon, hogy ezt a hibáját el tudod-e viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!