Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy reagálna erre?
Beszélgetés alkalmával kiderül: Egy rossz tulajdonság révén, ami neki nem tetszik, elég egy apró kicsi.
És kidobja, nem elfogadja vele, kidobja.
Ha valami nem megy, nem kell erőltetni.
Biztos nem szerette, ha ezért szakított, akkor meg minden jól járt.
Tulajdonképpen. Nem én vagyok az aki ezt átélte.
A barát barátnőm ilyen. Zsinórban a 7. pasi bánta :)
De még én barát letemre akadtam fel ezen. Mit akar akkor így?
Mármint, azt mondja h azért lettünk először barátok mert nem volt bennem hiba, se külső, se belső. Ok, barátok lettünk.
Csak egy picit szar érzés így tudni, hogy elég egy megbotlás és aki tényleg a legjobb barim, csak fog és... na.... szóval...
Az az apróság? Pl. mikor ma kidobott valakit, az volt az indoka, hogy unalmas volt, mert nem beszélt eleget, kb ott ültem velük 30 percen keresztül beszéltek, de a csávó olt h 1 percig kb csöndben ült.
Csak így belegondolok, ha egyszer nem lenne kedvem beszélni, akkor fogná és a barátait is otthagyná? Csodáltam eddig hogy rajtam kívül más nem áll vele szóba...
Na de ő a pasiját dobta ki, nem a barátait, vagy tévedek?
A kettő nem ugyanaz.
Köszönöm.
ELnézést kérek a gyerekeskedésért, egyetem kikészít, na meg a "barátom" is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!