Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők mennyire szeretitek az ilyen férfiakat?
Sziasztok, mennyire jön be nektek egy művész férfi?
Olyan művész férfiről lenne szó. Aki szinte majd nem fénykép minőségben rajzol. És mindene a tetoválás...
Én is majdnem fénykép minőségben rajzolok, de ez számomra csak egy hobbi. Rendes, reálszakon tanulok, amivel majd jól lehet tanulni és szabadidőmben művészkedek.
Egyébként a "művész pasiktól" kiráz a hideg, eddig úgy tapasztaltam, hogy teljességgel megbízhatatlanok, álomvilágban élnek és nem lehet velük családalapítást tervezni, ezért nagyívben kerülöm őket.
Én ezt nem értem, de biztos velem van a baj.
Most ez komoly, hogy két tulajdonság (jól rajzol, mindene a tetoválás) alapján kellene egy embernek dönteni? Ezek a szempontok teljesen irrelevánsak egy kapcsolatban.
De ha már, akkor legyen! Ha valaki művésznek aposztrofálja magát, csupán azért, mert jól rajzol (fénykép minőségben másol), az már számomra eleve kétséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!