Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti milyen gyakran próbálkoztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen gyakran próbálkoztok be a nőknél? 19/f

Figyelt kérdés
Mondjuk egy èv alatt kb hányszor hívsz el egy nőt randira vagy hánynál próbálkoztál?
2016. okt. 22. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:

2016-ban idáig ~ 27nél próbálkoztam be, és ~21 randi volt.

Persze ha van exkluzív barátnőm, akkor mindkét szám egyértelműen 0.

2016. okt. 22. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Én most 3 hónapja vagyok egyedülálló. Ez idő alatt egy lánynál próbálkoztam. Randira nem hívtam, mert odáig nem jutottunk el :) :) :)
2016. okt. 22. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Tavaly december óta vagyok egyedülálló. Az első 4-5 hónapban nem foglalkoztam lányokkal. Nem tudom, mi számít bepróbálkozásnak: pl. Tinderen ha jobbra húzom, az már az? Vagy ha match van, és írok neki? Fogalmam sincs. Mindenesetre három lányt hívtam el randira, kettő mondott igent, egyikből sem lett semmi.

Meg volt néhány egy éjszakásom, azok idén könnyebben mennek, mint a normális randik.

2016. okt. 22. 18:16
 4/5 BiTOPro97 ***** válasza:

Fogalmam sincs, nem vezetek statisztikát, és a második kérdésre változó. Amúgy egy évben kb. 10-12 nap nincs szexuális partnerem. Egy igazi párkapcsolatom volt, ott hűséges voltam, de az még egy velem egy korú sráccal évekkel ez előtt.

Ha tippelnem kellene "próbálkoztok be", ha ez randira hívás, egyértelműen szexuális céllal, akkor az elmúlt egy évben, napok felében volt ilyen. Jó de van aki állandó visszatérő szeretőm, van aki biszex lány barátnőm barátnője, ... .

Felnőtt párkapcsolatra vágyom nővel, de e helyet több mint két száznői szeretőt nevezne valaki sikernek. - ekkora "változatosság" már nem, teljesen normális.

Amúgy nem, nem vagyok szexmániás. Napi kielégülést viszont igénylem, az önkielégítés meg nem kielégítő, sőt inkább lehangoló, bár részben feszültségoldó volt emlékeim szerint.

2016. okt. 22. 18:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. okt. 22. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!