Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a nőgyűlöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nőgyűlölő férfiak itt?

Figyelt kérdés

Van egy kérdés, ahova teljesen kulturáltan leírom a véleményem női oldalról.

Erre sokszor az a reakció, hogy nem a kérdés alatt válaszolnak, hogy nem értenek velem egyeet, hanem olyan fenyegető, r.b.ancozó, dögölj meg te k.va és hasonló stílusú leveleket írnak, hogy csak nézek, hogy ez komplett vajon?

Az ilyeneknek ez mégis miért jó, milyen indíttatásból teszik? Így akarnak barátnőt szerezni, vagy ez mi ilyenkor?

2016. okt. 19. 16:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%
Én már viszonylag ritkán kapok ilyet, mert már mindenkit tiltottam, akitől valaha is kaptam ilyen stílusú privit. Egy gombnyomás... ennyit érnek.
2016. okt. 19. 17:58
 22/27 anonim ***** válasza:
7%
Gyűlölködésből barátnőt szerezni? Na ez a feltételezés is csak egy hibbant nő agyában fordulhat meg.
2016. okt. 19. 18:03
 23/27 anonim ***** válasza:
85%
Itt próbálják visszaadni a világnak (nőknek) az összes sérelmet, amit életük során szereztek, szóval nem kell nekik külön racionális érv a hőbörgésre. Ne is törődj a dologgal, csak tiltsd őket, aztán meg van oldva...
2016. okt. 19. 18:05
 24/27 anonim ***** válasza:
33%
A nők is szoktak hasonló szépeket írni olyan hozzászólásra, ami nem tetszik nekik. Mindkét nemben, véleménytől függetlenül vannak barmok.
2016. okt. 19. 18:10
 25/27 anonim ***** válasza:
72%
Most nagyokat mosolygok magamban, hogy a nőgyűlölők verik a billentyűzetet és csorgatják a nyálukat, hogy most jól megmondják a tutit... közben a címzettek már rég letiltották őket és meg sem kapják a leveleket. :D
2016. okt. 19. 18:10
 26/27 anonim ***** válasza:
66%
Hát azért csinálják, mert... nőgyűlölők. :)
2016. okt. 19. 20:49
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem szokásom ilyesmit írni, Kérdező. Ha ez jelent valamit, egyik ilyen levél se tőlem jött. Privátot alapból nem is szoktam írni, maximum válaszolni szoktam.

Nem vagyok "nőgyűlölő" se, de jogos kritikát igenis megfogalmazok egyik-másik csoport nőre. A gond az, hogy sokan ezt általánosításnak, nőgyűlöletnek értelmezik, összemossák a jogos bírálatot a köpkölődéssel.

De íme egy példa:

Jogos bírálat - "Én úgy vélem, sok nő neveltetésével, értékrendjével komoly gondok vannak, mert ez meg az meg amaz, meg Érmelléki Kuglófember stb. stb."

Köpkölődés - "Höböböböbö minden nő kva habababöböbö dögöljenek meg höböbö böböbö..."

2016. okt. 21. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!