Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elcsesztem, de borzaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elcsesztem, de borzasztóan hiányzik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Éppen csak kezdett beindulni valami köztünk, nem igazán a szavak embere, de éreztem, hogy kölcsönös a dolog. Olyan... első pillantásra dolog volt. De nem csak vágy, egyből bírtam azt a hülye fejét, szimpi volt, megkedveltem. Nem akarom ragozni, nem szingli, a tiltott gyümölcs meg mindig édesebb - mondjuk inkább visszatartott, de olyan mély és tiszta vonzalomról beszélek, hogy ha visszafogjuk magunk, és nem lépünk, akkor is egymás fejében járnánk, és megtörtént volna később, az ilyen... szerelmekről (?) legendák szólnak. Megpillantottam és nem volt kérdés, hogy őt kerestem. Nem viccelek, nem túlzok. Felajánlotta, hogy legyek a szeretője, aztán meglátja, meglátjuk. De az asszonya sem hülye (annyira), észrevette van vmi a levegőben, látott vmennyit üzikből mert nyomozni kezdett, de ő eltagadta, kért falazzak neki ha rámír. Aztán megszakított minden kacsolatot. De szó nélkül. Huss, eltűnt. Ismerősök állították belém van zúgva, csak idő kell neki. Én azt mondtam nem érdekel, de majd belepusztultam, pusztulok. Kiöntöttem vkinek a lelkem aki nem ismeri a srácot, mert úgy se mondja vissza. Aha, számomra érthetetlen okból beárult minket az asszonyának. Ki voltam akadva. De akkor már totál szét voltam csúszva. Letiltottam korábban, de másik profilról megtalált, és követelte, aztán könyörgött mondjam el mi volt. A lelkiismeretem és a csalódottság miatti harag teljesen elöntött, és vallottam. Úgy érzem soha nem fog megbocsátani nekem, és igaza van, ha így gondolja. De közben meg tudom ebben a pár napban ami jutott nekem vele, több érzelem és vonzódás és... szimpátia, szeretet és törődés volt mint más kapcsolatban fél év alatt (hogy azért ne túlozzak de lehet másnak egész életében akár...). Baromira hiányzik. Csak dumcsizni is.
2016. okt. 19. 14:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elég friss az eset.
2016. okt. 21. 07:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Előfordul, hogy egy férfi nehezen lép ki egy kapcsolatból, mert házas, van gyerek, vagy egyéb nyomós oka van arra, hogy hezitáljon. Itt egyik sem áll fenn, olyan régóta sincsenek együtt... majd rá fogsz jönni, hogy egy büdös paraszt, aki csak kihasznált. Eleve be akart hálózni és élvezte a meghódításod minden pillanatát, de amikor kiéleződött a probléma, eszébe sem jutott, hogy melletted döntsön, teljesen eltűnt. Ott kellett volna megkeresnie. Ez most nagyon fájni fog.
2016. okt. 29. 07:17
 13/15 anonim ***** válasza:
" az egész lényege nem az volt, hogy dugjunk párat, " - ez a te verziód... ismerem a helyzetet, volt, amikor ennyi volt, volt amikor komoly. Akkor meg csomagoltam is és mentem.
2016. okt. 29. 10:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Elolvastam megint, hogy te mit is hibáztál:

"hibáztam, falaznom kellett volna neki, és kivárni mit lép. Rábízni. De... felszívódott. " - hol itt a hiba?

Egy jellemtelen kis senki, már ne is haragudj.

Tőlem nagyon távol áll, hogy életkor alapján gondolkodjak az emberekről, kapcsolatokról, de aki egy 17 éves lánytól nem tud elköszönni 29 évesen, az azért elég retardált. Olyan nagy szerelem nem fűzheti a kislányhoz, mert akkor te nem jöttél volna szóba, nincs 3 gyerekük, akkor mégis mi?

Nem ismereted eléggé, annyi a baj, de ne bánkódj miatta, nem egy férfi, akit találtál, meg elvesztettél. Nem is elvesztetted, elsunnyogott.

2016. okt. 29. 11:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit érez iránta, az viszont bizonyos, hogy már eleve nem stimmeltek a dolgok, mikor belecsöppentünk a szituba. Mondott dolgokat... a kapcsolatokról. Ismerősök is elejtettek infókat. Pár éven belül sok csalódáson van túl, azért ilyen ragaszkodó az idejekorán elmúlt rózsaszín köd után is... szerintem. Nem az a magányos farkas típus, kell a fix pont (meg a fix (rendszeres) szex :D :D) az életébe. Másrészt engem is ijesztgettek a csaj bosszújával (nem feltétlen rám nézve, hanem rá, de mit tegyek, összeszorult a szívem pár pillanatra, hogy megvereti, megkéselteti esetleg...), de félelemből maradni valakivel... számomra elképzelhetetlen. Olyan... olyan megfoghatatlan számomra az ő oldaláról nézve.

Nyilván nem érdemel meg engem, ezt egyre többen mondják nekem, nem mintha így is érezném. Az tény, hogy nem azt érdemeltem, hogy mikor önhibájából bukik le, felszívódjon, és mikor csalódást okozok, elárulom őt, akkor is mélyen hallgasson. Szerintem megérdemeltem volna, hogy ordítsa le a hajam, szidja a felmenőimet, és küldjön el a búsba, és méginkább azt, hogy normál hangerővel tájékoztasson a helyzet milyetén állásáról. Gyűlölöm, amiért most is ahelyett, hogy venné a fáradságot, a hátam mögött keveri a szart, mert a haverja biztatta, hogy engem válasszon, s ezért uszítja ellenem, mintha ki tudja mit tettem volna. Azt tettem, hogy belezúgtam, és ezt olyannak próbáltam elmondani, akiben bíztam, hogy megőrzi a titkot, hát tévedtem, rossz embernek mondtam el. Ennyi volt a bűnom, hogy szerettem, és féltem, hogy esetleg megtudja, mert mi van, ha ő nem... pedig biztos voltam, hogy igen. Félek tévedtem. Kis sunyi r@!!@#*% @*#!. Utálom, hogy hiányzik.

2016. okt. 29. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!