Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez másnak is ennyire rosszul esett volna, vagy csak én fújom fel? 21l
Szóval, vittem egy kis házi készítésű pizzás csigát a barátomnak, akivel immáron 2 éve vagyunk együtt. Ez délelőtt volt, aztán elváltak útjaink, és este megkérdeztem, hogy ízlett-e neki? Hozzáteszem, hogy egyébként nagyon szeretek sütni, és szerintem ez a pizzás csiga különösen finom lett, ezért úgy kellett eldugnom itthon, nehogy elfogyjon mielőtt találkoznék a párommal. Visszatérve az estére, azt mondta, nem volt még kedve megenni, valahogy nem volt sütis hangulatában, nem kívánt semmi édeset, szóval berakta a hűtőbe. Na, ennek hallatára én teljesen elkeseredtem. Nem azért, mert nem ette meg, hanem azért, mert kiderült számomra, hogy annyira se méltatta a gesztusomat, hogy megnézze, mégis mit csomagoltam az alufóliába. Csak én fújom fel a dolgot, vagy ez másnak is rosszul esett volna?
(Hozzáteszem, hogy a barátomnak jelenleg baromi sok szabadideje van, tehát nem az a szituáció, hogy nem volt ideje megnézni se, csak haza dobta a kaját, mert ment dolgozni, vagy akármi.)
Köszi a válaszokat! :)
Csak azt tudta, hogy én sütöttem, és meglepi számára. Ennyit mondtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!