Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez másnak is rosszul esne?
van egy srác, randizgatunk, épp készülünk összejönni. Most chaten meséltem neki egy viccet, erre irja hogy erről eszébe jutott egy sztori "a melós nap után ugye mentünk tisztálkodni, ép rám került a sor mire dolgom végeztével kimegyek boxerban a fürdőből épp benn volt valamiért az egyik lány kolléga, és megjegyzi, hogy mindjárt lecsúszik rólam a gatya
mire én: van itt ami megtartja! tökre vicces volt a lény elpirult szólni sem tudott semmit se! "
Eléggé rosszul esett.
Amugy olyat sportol, ahol vannak táborok, hát nemtudom, ha összejövünk és ilyenek lesznek, lehet megis fog csalni...??? érdekes.
Te jó Isten, együtt se vagytok de már azon gondolkozol, hogy megcsal? :D EZ nagyon állat :D
Amúgy tényleg vicces a sztori, érettségizz le kislány aztán kezdj felnőtt életbe.
Szerintem pedig ez tök vicces :)
Ilyeneken nem szabad megsértődni.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!