Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férfi kidobná azért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi kidobná azért a szeretett nőt aki viszont szereti, de nem szeret sz. Pni? Szexben mindent bevállal, csak bekapni nem szereti, de nyelvvel kényezteti szívesen. (? )

Figyelt kérdés

2016. okt. 18. 16:29
1 2 3 4
 31/37 Beviz Elek ***** válasza:

#28 és #30

Nektek nem fontos az orális szex, a párotoknak sem (vagy hazudik), és szerintetek megbotránkoztató ha valakinek fontos és nem akarja mellőzni egész életében.

Fordítsunk kicsit a dolgon. A párotok hátulról keményen szereti csak, akkor érzi magát férfinak.

1. Belenyugodtok a helyzetbe és leélitek így az életetek? - Mellőzitek egész életetekben amire vágytok

2. Kerestek olyat aki megfelel az igényeiteknek - Sosem voltál igazán szerelmes a párodba mert vannak olyan igényeid amik fontosak a számodra

3. Megkéritek hogy olyan is legyen amit ti is szeretnétek. - Ráerőltettek valamit amit nem akar vagy életbe lép az első két pont.

Ez teljesen ugyan az mint az orál, a szex alapvető része és mindenkinek más a beállítottsága, mások az igényei.

2016. okt. 18. 23:49
 32/37 anonim ***** válasza:

Elekkel sok mindenben egyetértek!

Volt olyan barátnőm,aki sajnos nem tudott elélvezni, csak ha nyaltam. Amíg fel nem oldódott, iszonyú sokáig kellett csináljam. Szinte már borzasztó volt,aztán egyre jobban egymásra hangolódtunk az ágyban, jó volt a kapcsolat is más téren.A lényeg, hogy egy idő után ráéreztem hogy jó neki,ő is, hogy nekem hogy jó és minden ment, mint a karika csapás. Imádtam csinálni, mert láttam, hogy élvezi.

De volt olyan barátnőm,akin valahogy nem láttam a lelkesedést, se orálnál, se szex közben, próbáltam megbeszélni vele a dolgot, de ő ilyen volt és kész. Nem is tartott sokáig a dolog.

Én speciel fontosnak tartom az orált, de nem mindenki.A lényeg, hogy olyan partnered legyen,akivel jól működik minden. A szex is. Orál, vagy orál nélkül. Nekem nem menne nélküle.

2016. okt. 19. 00:31
 33/37 anonim ***** válasza:

Kidobni nem, de rossz kedvem lenne ez végett és ezt fixen érezné a hölgy is. Olyannal nem is nagyon jönnék össze, aki bekapni nem akarja, sőt még a nyalást sem engedi. Imádok nyalni, viszont azt is szeretem, ha engem kényeztetnek.

Mély torkozást nem várom el, de azért kapja be valamennyire.

2016. okt. 21. 06:51
 34/37 anonim ***** válasza:
Nem dobnám ki, nem várnék el olyat amit nem szeretne.Amit csinál azt szívesen, szenvedélyesen tegye, ne elvárás miatt.
2016. okt. 21. 07:27
 35/37 Titusztitusz ***** válasza:
Na...Visszanéztem az előbb erre a kérdésre,éshát a múltkori ittlétem óta összegyült válaszokban olvastam annyi butaságot,és szerintem téves megközelítést,hogy arra jutottam,hogy írok ide megint...Mint azt említettem régebben, ÉN sohasem eröltettem a szexben SEMMI OLYAN DOLGOT, AMIT A HÖLGY NEM AKART,VAGY NEM SZERETETT MEGTENNI...De ennek oka NEM AZ VOLT,hogy "papucstermészetem" van,meg a nők domináltak volna felettem bármikoris,mivel ez nagyon nem így volt/van...Inkább azért voltam ilyen engedékeny minden ilyen ügy kapcsán,mivel egyrészt nem vagyok állat,hogy OLYAN DOLGOKAT ÉLVEZZEK,amiket a partnernőm nem élvez,és csak kényszerböl csinál,másrészt pedig én mindig a dolgok ÖSSZÉRTÉKÉT néztem...Éshát úgy voltam vele,hogy: "Jó,jó...Ez a hölgy önérzetes,büszke nő,aki elvi okokbol nem akar lesz.opni,hát akkor ne szop.jon le...Még akkor se,ha NEKEM PEDIG JÓL ESNE NAGYON A DOLOG"...Viszont a nők se hü.lyék úgy álltalában,(Az én nőim pedig különösen nem szoktak azok lenni...)éshát amit elvesztettem a réven,SOKSZOROSAN visszanyertem a vámon...Pl.a mérték nélküli rajongásuk,irántam való ragaszkodásuk-szerelmük TOVÁBBI FOKOZÓDÁSÁBAN...Nekem SOKKAL JOBBAN MEGÉRTE ÍGY,mintha kényszerítettem volna olyan nőket pl. az orális szexre,akik nem szerették azt csinálni...Mert mondjuk ha NAGYON AKARTAM VOLNA,azért keresztül tudtam volna mindig verni az akaratomat...Ez mondjuk nemis kérdés...De NEM AKARTAM...
2016. okt. 21. 09:34
 36/37 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Visszaolvastad, de nem érted a lényeget. Nem kell eröltetni semmit senkire. Olyat kell keresni akivel megvan az összhang, ugyanazt szeretnétek és így nem kell elnyomnod a vágyaidat. Leírod hogy mennyire szeretnéd, de nem kapod meg mert a párod nem akarja csinálni. Nem kell ráeröltetni, keress olyat aki szeretné csinálni.

Nem csak ebben, másban is összhangban kell lenni.

2016. okt. 21. 10:10
 37/37 Titusztitusz ***** válasza:
Kedves Elek...Én inkább NEKED ajánlanám azt,hogy lassan,és értően olvasd már el légyszíves a 35. számu hsz-t újra...Különösen az UTOLSÓ NÉHÁNY MONDATOT...
2016. okt. 21. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!