Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi kidobná azért a szeretett nőt aki viszont szereti, de nem szeret sz. Pni? Szexben mindent bevállal, csak bekapni nem szereti, de nyelvvel kényezteti szívesen. (? )
#28 és #30
Nektek nem fontos az orális szex, a párotoknak sem (vagy hazudik), és szerintetek megbotránkoztató ha valakinek fontos és nem akarja mellőzni egész életében.
Fordítsunk kicsit a dolgon. A párotok hátulról keményen szereti csak, akkor érzi magát férfinak.
1. Belenyugodtok a helyzetbe és leélitek így az életetek? - Mellőzitek egész életetekben amire vágytok
2. Kerestek olyat aki megfelel az igényeiteknek - Sosem voltál igazán szerelmes a párodba mert vannak olyan igényeid amik fontosak a számodra
3. Megkéritek hogy olyan is legyen amit ti is szeretnétek. - Ráerőltettek valamit amit nem akar vagy életbe lép az első két pont.
Ez teljesen ugyan az mint az orál, a szex alapvető része és mindenkinek más a beállítottsága, mások az igényei.
Elekkel sok mindenben egyetértek!
Volt olyan barátnőm,aki sajnos nem tudott elélvezni, csak ha nyaltam. Amíg fel nem oldódott, iszonyú sokáig kellett csináljam. Szinte már borzasztó volt,aztán egyre jobban egymásra hangolódtunk az ágyban, jó volt a kapcsolat is más téren.A lényeg, hogy egy idő után ráéreztem hogy jó neki,ő is, hogy nekem hogy jó és minden ment, mint a karika csapás. Imádtam csinálni, mert láttam, hogy élvezi.
De volt olyan barátnőm,akin valahogy nem láttam a lelkesedést, se orálnál, se szex közben, próbáltam megbeszélni vele a dolgot, de ő ilyen volt és kész. Nem is tartott sokáig a dolog.
Én speciel fontosnak tartom az orált, de nem mindenki.A lényeg, hogy olyan partnered legyen,akivel jól működik minden. A szex is. Orál, vagy orál nélkül. Nekem nem menne nélküle.
Kidobni nem, de rossz kedvem lenne ez végett és ezt fixen érezné a hölgy is. Olyannal nem is nagyon jönnék össze, aki bekapni nem akarja, sőt még a nyalást sem engedi. Imádok nyalni, viszont azt is szeretem, ha engem kényeztetnek.
Mély torkozást nem várom el, de azért kapja be valamennyire.
Visszaolvastad, de nem érted a lényeget. Nem kell eröltetni semmit senkire. Olyat kell keresni akivel megvan az összhang, ugyanazt szeretnétek és így nem kell elnyomnod a vágyaidat. Leírod hogy mennyire szeretnéd, de nem kapod meg mert a párod nem akarja csinálni. Nem kell ráeröltetni, keress olyat aki szeretné csinálni.
Nem csak ebben, másban is összhangban kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!