Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férfi kidobná azért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi kidobná azért a szeretett nőt aki viszont szereti, de nem szeret sz. Pni? Szexben mindent bevállal, csak bekapni nem szereti, de nyelvvel kényezteti szívesen. (? )

Figyelt kérdés

2016. okt. 18. 16:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
83%

Egy haverom exe nem volt hajlandó egyáltalán az orális szexre. Se csinálni nem volt hajlandó, sem pedig kapni a havertól. Ettől függetlenül, a haverom ezzel a hiányosságával is szerette,és elfogadta, évekig együtt is voltak,amíg a kis ribi terhes nem lett mástól. Gondolom ott sem volt orál. Ezek után a haver teljesen tönkrement lelkileg és szexuálisan is,de még így is talált magának nőt, akivel minden klappolt szerencsére. Csak hát jól elcs*eszte a múltbéli problémái miatt,amiért az exe elárulta.

Én úgy gondolom, hogy ha nem egyeznek a dolgok, akkor nem érdemes folytatni. Ha nem érzed jól magad a pároddal,akár szexuális akár más téren,előbb utóbb vége lesz, vagy pedig szenvedni fogsz. A másik, hogy ha valaki nem szívesen csinál valamit valakinek, attól még lehet a jövőben más, akivel viszont szívesen fogja csinálni.

2016. okt. 18. 18:04
 22/37 Beviz Elek ***** válasza:
44%
Én nem maradnék egy ilyen lánnyal. Lehet szidni, lehetek tapló a szemetekben, de nekem fontos, hozzátartozik az egészséges szexhez.
2016. okt. 18. 18:27
 23/37 anonim ***** válasza:
11%
Nőként maximálisan egyetértek Elekkel.Dettó ezen a véleményen vagyok, előjáték igen kellemes és izgató része.
2016. okt. 18. 18:52
 24/37 Beviz Elek ***** válasza:
50%

Nem tudtam befejezni a gondolatmenetet meló miatt, úgyhogy most lehet lepontozni.

Nem ítélem el azt aki nem akarja/nem szereti csinálni. Nem vagyunk egyformák, nincs semmi gond, de nem velem fog megöregedni. Ez nem szívtelenség és taplóság kérdése, egyszerűen mindenkinek más az igénye és fölösleges egymás idejét rabolni úgy hogy nem kapjuk meg amit szeretnénk.

Ez nem csak az orális szex terén van így, más téren is egyszerűbb ha összeilletek. Nem ítélem el a vegetáriánusokat, de nem tudnék olyan nővel élni akivel nem lehet jóízűen egy rántotthúst megenni, nem élvezném a vacsorát ha ő mellettem közben csak zöldséget enne.

Ugyanígy a dohányzás is. Nem fogja megmondani a nő hogy cigizhetek-e, azt sem akarom hogy undorodjon a bagószagomtól. Ha teljesen hidegen hagyja rendben, de csak ha valóban picit sem zavarja.

Természetesen ez fordítva is igaz, én sem akarok senkitől megvonni dolgokat és nem akarom korlátozni, nem akarom elnyomni.

Van ismerősöm akinek a párja megtiltotta a cigizést és más téren is korlátozva van, azon kívül hogy papucs, még rosszul is érzi magát, ami idővel kapcsolat rovására megy. Köszönöm, inkább találja meg mindenki a párját akivel úgy boldog ahogy van és nem kell élete végéig korlátozva legyen hogy a másikat boldoggá tegye. Legyenek inkább boldogok magukat adva...

A válaszokat olvasgatva sok helyen az jött le hogy szeretnék, de hajlandóak lemondani az orális örömökről csak végre valaki nyúljon hozzájuk. Értem én hogy jó lenne élőben is nunit látni, de ezek a válaszok a kérdezőnek csak hamis képet adnak a srácok/férfiak hozzáállásáról.

Tehát kérdező:

Akik a lelkedet ápolgatják, nagy részben nem azért mondanának le a szádról mert annyira megértőek, nekik teljesen mindegy hogy csinálod-e és mert annyira igazi kedves hercegek, hanem azért mert elkeseredettségükben a rabszolgáid lennének csak hogy megmutasd a cickóid. Ha tehetnék, akkor simán lecserélnének egy olyanra akit lehet tolni popsiba és nyüszít ahogy közben paskolják a kerek félholdakat. De jelenleg egy fogatlan nyugdíjas is jó lenne ha megállna nekik...

2016. okt. 18. 20:16
 25/37 A kérdező kommentje:

:DDDD ezzel tisztában vagyok. Nyilván nagyon sokan igénylik. Csak azt nem ertem ha egyszer elvileg szeret akkor utana miert dob ki?! Először azt mondta h nem baj majd megoldjuk mashogy meg jo ez ugy ahogy csinálom neki (amit fentebb leírtam) szoval teljesen nem zárkozom el tole de nem is csinálom.

Na mindegy. Köszönöm a válaszokat :)

2016. okt. 18. 20:21
 26/37 Beviz Elek ***** válasza:
48%

Nem kidobott, csak nem illettetek össze és jobbnak látta továbblépni. Kidobni egy rossz tárgyat szoktunk.

Nem tudjuk pontosan megválaszolni, mi nem voltunk mellettetek, nem látunk a fejébe.

Leírod hogy mennyit vállaltál be, de nem tudjuk hogy az milyen volt. Undorral tetted? Nem tudjuk hogy ő mit szeretett volna. Lehet hogy ő kemény mélytorkot akart és durván ráhúzni a fejedet a dákóra. Nem baj ez, meg kell találni azt a lányt aki szereti.

Sokkal jobb hogy így csinálta, lassan eljutottatok idáig, de ő lehet hogy keményen tövig be akarta tolni, minden alkalommal égett benne a vágy de vissza kellett tartsa magát és nem kaphatta meg amit igazán akart. Sokkal jobb hogy búcsút mondott és nem csak rámarkolt a fejedre és betolta a dákeszt. A szakításnak is más vége lett és te sem utáltad meg mégjobban a dolgot, nem lett megint ez a vége.

Nem ritkák az ilyen kretének, az exemmel is bejátszották és nem akarózott rábukni, de megbeszéltük a dolgot. Persze ekkor jóval fiatalabb voltam és nem tudtam ilyen szépen elmagyarázni a dolgot, de a lényeg hogy megértette és fokozatosan jutottunk előre, 6 év alatt már egész jól feloldódott a dologban, szerette is ha én mozgattam a fejét, persze nem tövig.

A dolog érdekessége hogy sok dologban különböztünk, sok dologban alakultunk egymáshoz, de rájöttem hogy fölösleges leélni egy életet ha túl sok a kompromisszum, sok dolgot nem élhetsz meg amire egyébként vágynál.

Ha valaki 2 nővel akar élni az is megoldható, van aki vevő rá, csak nehezebb megtalálni.

2016. okt. 18. 20:52
 27/37 A kérdező kommentje:
Amugy szeretem ezt csinalni :) csak egyedül a bekapas nem
2016. okt. 18. 21:21
 28/37 anonim ***** válasza:
64%

Nem, nem minden férfi! Én sem szeretem az oralt, nem is csinálom, pedig többször próbáltam, de nem megy, ez van. Se adni, se kapni. Ettől független ugyanolyan jó a szexuális életünk, semmi baj nincs vele és a barátomat sem zavarja. Nem kényszerít rám semmit, én se rá. Aki emiatt kidobja a barátnőjét, az nem szerette egyáltalán, csak a testére tartott igényt. Azt a kapcsolatot, ahol az oral miatt képes kirakni valaki a párját, rég megette a fene.

És nem érzem magam defektesnek, sem kevesebbnek emiatt. Igen is lehet tökéletes a szex oral nélkül is, mindenkinek mások az igényeinés nem vagyok kevésbé nő, csak mert nem szeretem ha kinyalnak és amiért nem szeretek sz*opni.

2016. okt. 18. 21:48
 29/37 anonim ***** válasza:
57%

Nem. Abszolút nem érdekel, ha nincs igénye az orális sexre.

Őszintén, még az is jobban foglalkoztat, hogy a Tyrian-ban destruction rekordot állítsak fel a negyvenhatos pályán...

2016. okt. 18. 22:19
 30/37 anonim ***** válasza:
59%

20-as 16- os vagyok:-)))

Nezd, felesleges bizonygatni azt, h mi kolcsonosen jol vagyunk oral szex nelkul ami viszont megdobbentett az az, hogy ugy gondolod hogyha egy no nem szereti ha oral szexet kap akkor az egy gyerek.

Nem, az egy olyan ember aki szimplan nem szereti millio es egy ok miatt es ennek a korhoz semmi koze. Ha korulnezel a vilagban akkor rengeteg 20-59-es no nem birja ha ki nyalj jak, es sztem ezzel nincs semmi baj:-))Mindannyian masok vagyunk, mas dolgokat szeretunk es mas dolgokat nem es nem varom el senkitol h azert csinaljon valamit mert az nekem jo, mint ahogy en sem csinalok olyat ami csak neki jo.

Ennel azert oszintebbek vagyunk:-))Nyilvan neked mint erett 44-evesnek mas errol dologrol a meglatasod (megy ugye egy 10-essel tobb vagy nalam, de ez nem korfuggo, hanem beallitottsag kerdese:-))))

2016. okt. 18. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!