Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi kidobná azért a szeretett nőt aki viszont szereti, de nem szeret sz. Pni? Szexben mindent bevállal, csak bekapni nem szereti, de nyelvvel kényezteti szívesen. (? )
Bőven nem minden férfi szakítana ezért, de az se mind szemét, aki viszont igen.
A szexualitás egy fontos része egy kapcsolatnak. Ha szexuálisan nem illetek össze, az pont ugyanannyira káros tud lenni, míntha egyéb szempontból nem tudnátok kellőképp összecsiszolódni. Tehát az, hogy ha szexben áthídalhatatlan különbségek vannak, az ugyanolyan legitim szakítási ok, mintha mondjuk a világnézeteteket nem tudnátok sehogy se összeegyeztetni. És ez a pillanatnyi szerelemtől egy független kérdés, elvégre attól még, hogy két ember szereti egymást, nem biztos, hogy egymásnak valók, és hogy mindkét fél igényeit kellőképp kielégítő kapcsolatot tudnának fenntartani.
Ha a srác számára a szex elengedhetetlen része a sz..opás, akkor - bármilyen szomorú - de ezek szerint sajnos nem egymásnak valóak voltatok.
Van ilyen.
Én nem. Nekem elég, ha a makkot... :) :) Vagyis elég lenne, ha lenne ilyen valaki, aki jól csinálja :)
Egyébként embere válogatja itt is. Van akinek kell, hogy szopják, más pedig undorodik tőle (pasi). De a csajoknál is igaz, hogy van aki elvárja, hogy nyelvel kényeztessük, más csaj meg kiakad tőle. Pasiban is láttam már olyat, aki nem szeretné, ha a barátnőjével és még egy lánnyal hármasban, mert visszataszítónak tartja. Én például imádnám... :)
Szóval összefoglalva: Egyénfüggő 100 százalékban.
Amiről Te beszélsz,az a mélytorkozás.
A makkot bekapva,valójában már sz.opik,szóval nem értem mi a gond.Viszont ha nem tenné,akkor sem hagynám el pl én,egy kapcsolat nem erről szól.
#16-os el tudom képzelni mennyire lehet jó a szexuális életetek, mondom ezt nőként, tőled tuti minimum egy tízessel idősebb vagyok.
Ha valaki nem szeret valamit csinálni, erőltetni nem szabad.De ha én látom a páromon, hogy neki ezzel örömet szerzek, akkor igenis, az nekem is jó.
Aki meg nem szereti a nyalást, az nem nő, csak egy kis tinédzser még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!