Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkalból kapcsolat?
Én hamar beleszerettem, egy kicsit kesobb ő mondta ki hogy szeret. Volt utána egy csomó huzavona, vita, két hónapig szóba se álltunk. Ez azert volt mert egyesz egyszeruen nem tudtam átrakni a fejemben hogy már nem haver, nem kell tagadni az érzéseim, máreszt meg kéne próbálni azorosabb köteléket kialakítani. Röviden megszokásból elég bunkok voltunk egymással. Most úgy áll a dolog együtt vagyunk. De ilyen szituációban nehezebb párként viselkedni mint gondolna az ember.
Valami tanács? Szeretem nagyon, ha elveszíteném borzasztoan szenvednék.
Ilyenkor elgondolkodtató, hogy miért nem... haverság --> barátság --> járás -- >> szex ! - volt a helyes sorrend ???
Vagy, láttad tegnap Evelint és Levit ? :D
Szex korábban nem volt. :) Igaz azon kívül majdnem minden.
Sorrend itt: Haverság->csók meg egyéb->barátság->járás
Gyerekesnek lehet gyerekesek vagyunk, de sajnos tenyleg nem tini kategoria kort nézve. :D
szerintem ha ennyire nem tudtok dönteni,nem vagytok egymáshoz valók!
hidd el,akivel összeilletek,azzal nincs bunkózás,meg veszekedés...értem én, hogy tűz meg csillagok, de egy igazi kapcsolat nem erről szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!