Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkalból kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkalból kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én hamar beleszerettem, egy kicsit kesobb ő mondta ki hogy szeret. Volt utána egy csomó huzavona, vita, két hónapig szóba se álltunk. Ez azert volt mert egyesz egyszeruen nem tudtam átrakni a fejemben hogy már nem haver, nem kell tagadni az érzéseim, máreszt meg kéne próbálni azorosabb köteléket kialakítani. Röviden megszokásból elég bunkok voltunk egymással. Most úgy áll a dolog együtt vagyunk. De ilyen szituációban nehezebb párként viselkedni mint gondolna az ember.

Valami tanács? Szeretem nagyon, ha elveszíteném borzasztoan szenvednék.

2016. okt. 16. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Bunkók voltatok egymáshoz? Az már párkapcsolat.
2016. okt. 16. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyerekek...
2016. okt. 16. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem is még gyerekek vagytok...
2016. okt. 16. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Mifele erzelmi keszseget es intelligenciat vartatok egymastol egy ilyen kapcsolat utan?
2016. okt. 16. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor elgondolkodtató, hogy miért nem... haverság --> barátság --> járás -- >> szex ! - volt a helyes sorrend ???

Vagy, láttad tegnap Evelint és Levit ? :D

2016. okt. 16. 14:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Szex korábban nem volt. :) Igaz azon kívül majdnem minden.

Sorrend itt: Haverság->csók meg egyéb->barátság->járás

Gyerekesnek lehet gyerekesek vagyunk, de sajnos tenyleg nem tini kategoria kort nézve. :D

2016. okt. 16. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem ha ennyire nem tudtok dönteni,nem vagytok egymáshoz valók!

hidd el,akivel összeilletek,azzal nincs bunkózás,meg veszekedés...értem én, hogy tűz meg csillagok, de egy igazi kapcsolat nem erről szól!

2016. okt. 16. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!