Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok?
a bátyámnak sokáig nem volt barátnője. Most összejött egy lánnyal, aki kb 5 évvel fiatalabb nála, még gimibe jár. A bátyám pincérként dolgozik. Anyukánkkal élünk, aki szintén nem keres túlzottan sokat, én most vagyok végzős a gimiben szóval még nem dolgozom.
A gond az, hogy a bátyám mivel nagyon sokáig nem volt senkije, most nagyon beleélte magát ebbe a dologba, a fizetéséből állandóan a lányt viszi drága éttermekbe, ajándékokat vesz neki, kocsikáztatja. A kocsiját is le akarja cserélni egy másikra, hogy menőbb legyen....
Én nem akarok beleszólni de szerintem ez egy kicsit túlzás és ha a lány otthagyja ( mert még elég fiatal egy tartós kapcsolathoz és a bátyám volt neki az első) akkor nagyon magába fog zuhanni...
Hát ha magába is zuhan, akkor is lesz egy jó kocsija :)
Mindenkinek meg kell tanulnia a leckét. Van, aki elsőre a boldogságot találja meg, ami ritka, de a tapasztalatainkat is bukások árán szerezzük.
zuhanjon.
Legalább lesz egy tapasztalata, nem kell megóvni mindentől.
Sok ilyen pasi van...szerintem nem sok mindent lehet tenni ez ellen.
A tapasztalataim alapján a szerelmes haverjaim és rokonaim totál vakok a szerelemtöl...
A sájat bukásán fog majd tanulni...talán.
Kár lenne a testvéri kapcsolatotokat megrontani azzal hogy beleszólsz az életébe.
Majd megtanulja hogy a nők nem igénylik a hozd le a csillagokat is szindrómát...tetszik meg jó is egy darabig de a férfiasság ez esetben kevésbé dominál és hamar a megunás szélére sodródik a batyád....akkor kell neki megmosni a fejét...hogy te tudtad de láttad hogy esélytelwn minden figyelmeztetés és tanács.
Nekem az öcsém ilyen...
Hiába minden...megy a feje után.
...és valahogy így van ez jól az ilyen hős szerelmes típusú pasiknál.
29/F
Mint már írták, csak hagyd rá. Ha valóban otthagyja a csaj, akkor majd te a tesód mellett leszel és ketten jól bepiáltok.
Nem jó beleszólni más szerelmi ügyeibe mert csak rosszul jöhetsz ki belőle. Ő most ezt akarja csinálni, hát tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!