Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit reagálnátok, mit gondolnátok, ha kb 14 év szünet után rátok írna egy exetek?
Én 3 hónap után írtam rá...
Teljesen normális hangnemben. Egy városban lakunk, az elején nem futottunk össze, majd egyszer csak megláttam egy üzletből kijönni. Utána elég gyakran gondoltam rá. Mondom próba szerencse és ráírok. Az elején elég érdeklődő volt, majd szűkszavú lett. Rákérdeztem, hogy lenne-e kedve sétálni velem. Azt mondta igen. Megkérdeztem, hogy mikor aktuális, egy hete írja a neki megfelelő időpontot...
Mielőtt még valaki fejéven átfutna az irományom elolvasása után, hogy én vagyok a pasi, hát nem. :D
Szóval nem csak a nők lépnek le szó nélkül.
Na nem ragozom tovább az én történetemet.
A lényeg, hogy ezt neked kell érezni. Én úgy érzem, hogy jól tettem, hogy írtam neki. Legalább tudom, hogy mennyire nem korrekt egy ember. Így nem is fáj már utána a szívem...
most mondjam azt, hogy veszíteni valód úgy sincs?
itt egyedül te vagy az a fél, aki képtelen túl jutni a múlton, és még mindig a múltban ragadtál, az ott átélt eseményeket dédelgeted még mindig!
14 év alatt nem volt senkid? te se vagy az épp személyiségű egyén! inkább magaddal foglalkozz, önismerettel, hogy vajon miért süllyedtél idáig, hogy 1. a múltban élsz még a mai napig is 2. képtelen voltál lezárni a múltat 3. miért nem akarsz végre a jelenben élni és elfogadni ami van, és új életet kezdeni?
de ha a lelkednek jót tesz, akkor írj neki, aztán zárd le végre a múltat, és kezdj el élni, mert 40 évesen meg majd azért fogsz sírni, hogy nincs gyereked, se egy normális társad, aki mellett le tudnál élni az életedet
dönts saját belátásod szerint!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!