Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ugyanúgy meg/átélitek a szerelmet, mint a nők? Sírtatok már nő után?
Úgy 13-21 évesen szerettem 5-6 nőt, akik közül egy sem viszonozta az érzelmeim soha és olyan is volt, aki szóban megalázott, sőt aki tettben is miután megtudta szeretem. Szóban csak annyi volt az egyiktől, hogy elmondta undorodik a gondolattól hogy velem legyen. Tettben egy másiktól még fiatal koromban annyit kaptam, hogy a barátnőjével rendszeresen kidobták a suli ablakából a kabátomat, amiért szerelmes voltam a lányba ("gyerekkori csínytevés").
Úgyhogy eléggé traumatizálva lettem arra, hogy úgy gondoljam engem egy nő sem tud szeretni. Ráadásul külsőre elég jól is nézek ki, igaz kicsit visszafogott, csendesebb személyiség vagyok és ezzel van a legfőbb probléma gondolom, amiért nem szeretnek viszont azok, akiket én szerettem. Főleg 17-20 évesen sírtam nagyon sokat (heti párszor is akár), mert akkor volt a legrosszabb, hogy a lányok nem viszonozzák az érzéseim. Azóta megtanultam elfogadni, hogy a nők nem szerethetnek (még ha ez hamis gondolat is, de értitek hogy mi okozta) és most már egész jól kúrogatok össze-vissza mindenféle ribiket, mert úgy is mindegy már
24/F
Ez egyértelmű.
Nem vagyunk gépek.
Velem pont nem rég szalítottak,és rengeteget sírtam,nagyon megviselt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!