Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira akarom őt, hogy megőrülök! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány, három hete vagyunk együtt. Az osztálytársam havernője volt, közös összejövetelen ismertük egy egymást. Nagyon hamar beleszerettem, hiszen okosés gyönyörű; 22 évesen cége van, vállalkozik, a gyönyörű világoskék szemével és a hosszú hullámos barna hajával egyszerűen megőrít, nagyon dögös! Volt már egy exe,de nem feküdt le vele. Más fiúk - elég sokan - bepróbálkoznak nála. Azon kívül, hogy okos és gyönyörű van női tartása is - például amikor egy srác a buliban random megcsókolta, jól pofonvágta, pedig akkor még nem is voltunk együtt, csak tudta, hogy ő engem szeret és nem tűri, hogy más hozzáérjen, illetve k**vának nézzék. A lényeg az lenne, hogy miután összejöttünk, egy hét múlva - mikor a szülei nem voltak otthon - rendesen egymásbagabalyodtunk. Rajta csak egy fehér csipkés melltartó volt, rajtam semmi. Csókolgattam, simogattam ott lent, közben éreztem, ahogyan nedvesedik. Egy óra telt el így, aztán közölte, hogy most hagyuk abba. Gondoltam, hogy még nem volt pasival érthető, de azóta már vagy tízszer ugyanezt csináltuk ésmindig ugyanaz volt a vége. Nem értem, hogy miért csináljaezt, hiszen érzem ahogy remeg, ahogy kapkodja a levegőt és benedvesedik, de nagyon. Mit tegyek? Félek, hogy már nem sokáig bírok uralkodni magamon...24.F2016. okt. 15. 09:01
11/14 anonim válasza:
Hát ez fura, én nőként megőrülnék! Beszélj vele erről, lehet h fél. Lehetőleg ne akkor amikor akció van. Mondd el neki hogy érzel, és kérdezd meg h miért nem reagál, miért nem akarja? Nincsenek valamiféle fura elvei? Házasság után lehet csak szex v valami? Vagy csak egyszerűen több idő kell neki 3 hétnél! Mindenesetre tarts ki! :)
12/14 János Gilján válasza:
Beszélj vele erről! De NE hagyd, hogy elterelje a témát! Légy férfi és közöld vele, hogy ez egy fontos kérdés számodra! Ha marionett bábúként tud "pöckőlgetni" téged, akkor valóban nem fog tisztelni, de ha erővel akarod magadévá tenni, abból sem jön ki semmi jó... A megoldás a kommunikáció!
Mit tegyél, ha nem hajlandó erről beszélni? Közöld vele, hogy nőjön fel és menj haza inkább...
13/14 anonim válasza:
Na hogy sikerült a szombateste kedves kerdező?
Szerintem itt a főnökasszony maga a probléma.
Akarja ő is kexet csak ahhoz ki kellene adni a kontrollt es úgymond ezt nem tudja helyrerakni magában.
Ennyi idősen,mai eszemmel kifejezetten szórakoztatna egy ilyen cicaharcszerűség:)
14/14 anonim válasza:
Szerintem meg nem beszélni kell vele, hanem elvenni az eszét. Az a baj, hogy pasi vagy, és neked a cél fontos. A lányoknak pedig az oda vezető út is fontos. Te célratörő vagy, ami ebben az esetben nem jó taktika. Tanuld ki a barátnőd erogén zónáit, aztán ezekkel játszadozzál, ne az ujjazásra helyezd a hangsúlyt. A kevésbé érzékeny részektől haladj lassan az érzékenyebb pontok felé. Addig, hogy mire az ujjazásra kerülne a sor, már megőrüljön a vágytól. De akkor se ujjazd. Éreztesd vele, hogy most már mást szeretnél bedugni. Ha elsőre nem sikerül, ne keseredj el. Hamarosan megtanulja, hogy benned megbízhat, és a karodban biztonságban érezheti magát. Ez az, ami kell a nőnek, nem az, hogy a pörköltszaftos terítő mellett beszélgess vele a szexről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!