Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180 cm magas férfi és 156 cm magas nő?
Neten megismerkedtem egy férfival.Nem társkeresőn. :D Anno egy iskolába jártunk de mégse találkoztunk soha és van pár közös ismerősünk.
Szóval a férfi 180 cm és én meg 156 cm.Ő nem tudja hogy alacsony vagyok.A randit hárítottam azzal hogy beteg vagyok... :D Az igazság az hogy félek...ha meglát lehet szóba sem áll velem.Magassarkúval is csak 161 cm vagyok.. el sem tudom képzelni milyen lenne ha 180 cm és egy 156 cm magas ember találkozik.Hány fejjel lehet tőlem magasabb?
Én 165 cm vagyok, párom 196. Nem okoz semmi gondot, azt mondta volt már alacsonyabb barátnője is nálam.
Egyébként nekem van elég sok magassarkúm aminek bőven 10 cm feletti a sarka, lehet, h akkor kényelmesebben éreznéd magad, ha vmi ilyesmit viselnél.
gyerekes vagy nagyon, egy értelmes nőnek eszébe se jutna ilyenen problémázni
kb egy fejjel magasabb, és?
párom és köztem 30 centi van, mégse volt belőle soha gond
Mondok neked egy durvát:
197 cm magas vagyok és voltam már 154 cm-es lánnyal is. Semmi gondom nem volt a dologgal.
A hazugság csúnya dolog, erre nem is gondoltál? Szerintem nagyobb probléma, mint azok a centik.
A vércukor szintetek hogy áll egymáshoz képest?
Mert az is lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!