Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi volt a legtöbb idő, amit szex nélkül töltöttetek?
Figyelt kérdés
És miért tettétek/kellett? Hiányzott? Megszoktátok, hogy nincs?2016. okt. 14. 20:15
11/18 anonim válasza:
20 vagyok, 17éves korom óta élek nemi életet, és egy hónap volt eddig szexmentes,mert külföldön volt a barátom.
Nagyon hiányzott addig a szex.
12/18 anonim válasza:
Röpke 17 és fél év :D
Nyilván kiváncsi vagyok rá, de nem erőltetem
13/18 anonim válasza:
6-7 óra volt a legtöbb kihagyás eddig, mivel ebből élek jelenleg is. 22/L
14/18 anonim válasza:
4 év, de kibírható: az ember talál mást, amiben kiélheti a kreativitását, ami leköti őt (tanulás, munka, bármi)
ha feléled benne a nemi vágy, könnyít magán saját maga
15/18 anonim válasza:
Eloszor 8 honap-be akartam bizonyitani magamnak, h nem vagyok szexfuggo, de az egy evet nem tudtam vegigcsinalni:-)))
Masodszorra 1 ev: komplex. Hazassag, de kozben masba voltam szerelmes, pszichesen totalisan blokkolt a dolog ami kihatott a szexualis eletunkre, de egy ev utan helyrealltak a dolgok -szerencsere.:-)))
16/18 anonim válasza:
Miután vége lett a éves kapcsolatomnak, utána volt 8 hónap szünet, majd volt egy egyéjszakásom, majd három hónap szünet. A sráccal a távolság miatt (4000 km) nem vagyok együtt, de ha úgy alakul, akkor szexelünk. Augusztusban én mentem ki, decemberben ő jön. Nekem ennél jóval többre lenne igények, de egyéjszakásokat már nem akarok, az nem nekem való. 22N
17/18 anonim válasza:
*4 éves kapcsolatomnak lett vége, bocsi
18/18 anonim válasza:
3,5 év. Tudatosan távol tartottam magamtól a férfiakat, nem akartam kapcsolatot senkivel, nehány pofára esés miatt.. És hát nem volt kapcsolatom, így nyilván szex se. Nálam ilyen egyejszakas meg szexkapcsolatok teljességgel kizártak, ilyenekbe nem megyek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!