Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyi volt a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi volt a legtöbb idő, amit szex nélkül töltöttetek?

Figyelt kérdés
És miért tettétek/kellett? Hiányzott? Megszoktátok, hogy nincs?
2016. okt. 14. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

20 vagyok, 17éves korom óta élek nemi életet, és egy hónap volt eddig szexmentes,mert külföldön volt a barátom.

Nagyon hiányzott addig a szex.

2016. okt. 14. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Röpke 17 és fél év :D

Nyilván kiváncsi vagyok rá, de nem erőltetem

2016. okt. 14. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
6-7 óra volt a legtöbb kihagyás eddig, mivel ebből élek jelenleg is. 22/L
2016. okt. 14. 22:07
 14/18 anonim ***** válasza:

4 év, de kibírható: az ember talál mást, amiben kiélheti a kreativitását, ami leköti őt (tanulás, munka, bármi)

ha feléled benne a nemi vágy, könnyít magán saját maga

2016. okt. 14. 22:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Eloszor 8 honap-be akartam bizonyitani magamnak, h nem vagyok szexfuggo, de az egy evet nem tudtam vegigcsinalni:-)))

Masodszorra 1 ev: komplex. Hazassag, de kozben masba voltam szerelmes, pszichesen totalisan blokkolt a dolog ami kihatott a szexualis eletunkre, de egy ev utan helyrealltak a dolgok -szerencsere.:-)))

2016. okt. 14. 22:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Miután vége lett a éves kapcsolatomnak, utána volt 8 hónap szünet, majd volt egy egyéjszakásom, majd három hónap szünet. A sráccal a távolság miatt (4000 km) nem vagyok együtt, de ha úgy alakul, akkor szexelünk. Augusztusban én mentem ki, decemberben ő jön. Nekem ennél jóval többre lenne igények, de egyéjszakásokat már nem akarok, az nem nekem való. 22N
2016. okt. 15. 06:52
 17/18 anonim ***** válasza:
*4 éves kapcsolatomnak lett vége, bocsi
2016. okt. 15. 06:53
 18/18 anonim ***** válasza:
3,5 év. Tudatosan távol tartottam magamtól a férfiakat, nem akartam kapcsolatot senkivel, nehány pofára esés miatt.. És hát nem volt kapcsolatom, így nyilván szex se. Nálam ilyen egyejszakas meg szexkapcsolatok teljességgel kizártak, ilyenekbe nem megyek bele.
2016. okt. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!