Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet úgy párkapcsolatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy párkapcsolatom, hogy sosem fogom kimondani a nőnek, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
Valahogy nem vagyok az a mézes mázas típusú ember,de persze tettekben ez megmutatkozna ,az adott szót viszont sosem mondanám ki.Tudnátok így kapcsolatban élni?
2016. okt. 14. 15:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Nincs valami autista beütésed, hogy ennyire rögeszmésen ragaszkodsz egy sokadrangú dologhoz? Lehet azt gondolni, hogy nem kell ismételgetni, meg a tett többet számít, satöbbi, de az, hogy így kapaszkodsz abba, hogy te márpedig nem fogod kimondani (és ezt rossz érvekkel próbálod alátámasztani) az elég irracionális dolog.

Persze nem baj az, ha valamennyire autista vagy, csak jobb, ha tisztában vagy vele, segít önmagad megismerésében. Nekem is vannak ilyen dolgaim.

2016. okt. 14. 19:28
 32/40 A kérdező kommentje:
Jajj de kis gonosz vagy,nem vagyok autista,a dolgaidat meg tartsd meg magadnak.Tipikus rosszindulatú nő vagy:)Sajnállak.
2016. okt. 14. 19:34
 33/40 anonim ***** válasza:
Nem vagyok se rosszindulatú, se nő, és nem gonoszságból mondtam, de ha neked az elgondolkodás helyett az ostoba gyökér-státusz jobban tetszik, hát csak nyugodtan.
2016. okt. 14. 19:38
 34/40 A kérdező kommentje:
Okés rendben van ,nem lehet mindenki egyenlő,de jó is lenne.
2016. okt. 14. 19:44
 35/40 anonim ***** válasza:
És amúgy kíváncsiságból kérdezem, hogy ha neked mondják, az hatással van rád, közömbös vagy kifejezetten zavar téged? Te ki lennél azzal békülve, ha neked egyáltalán nem mondanák?
2016. okt. 14. 22:21
 36/40 A kérdező kommentje:
Szerintem,nincs annak súlya ha kimondják ezt a szót mint írtam már legalábbis minél többször kimondja valaki,annál jobban halványodik és kopik el a kapcsolat.Szerintem ez a szó nem ad annyi löketet,feltöltődést mint mondjuk egy ölelés vagy egy csók esetleg más.Engem egyáltalán nem zavarna ez fordított esetben ha a nő nem mondaná ki,bármennyire is furán hangzik de nem.Ezt ti nők várjátok csak el,mi pasik szerintem nem,de persze mindig vannak kivételek.
2016. okt. 14. 22:36
 37/40 anonim ***** válasza:
Mert neked más a szeretetnyelved. Olvass utána, ha még nem hallottál róla. Ha te abba a csoportba tartozol akik érintés és minőségi idő eltöltésével fejezik ki a szeretetüket, azzal nincsen semmi gond, én is erősen az utóbbi kategóriába sorolok. Csak nem kell olyan dogmatikusan ragaszkodni ahhoz, hogy "én biza' ki nem mondom" mintha ördögtől való dolog lenne. Legyél laza, ha jönni akar, majd jön, ha nem, akkor nem, de ne tegyél előre fogadalmakat. :)
2016. okt. 14. 22:45
 38/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok befeszülve,a valódi éltben is laza vagyok de nem hiszem hogy valaha is elfogja hagyni a számat ez a szó egy kapcsolatban:) De azért köszi a tanácsot:)
2016. okt. 14. 22:51
 39/40 anonim ***** válasza:

biztos lehet. nekem nem kellenél. egyrészről nem szimpatikus a hozzáállás, hogy csak azért se mondom ki, ez olyan mintha ettől lennél különleges, rosszfiú, hogy te ilyet nem mondasz.

fontosak a tettek, és fontosak a szavak is. hogy beszélsz az érzéseidről, a kapcsolatotokról anélkül, hogy kimondanád pl ezt a szót? a kommunikáció is fontos, nem csak a tettek ugye.

én se szoktam sokszor mondani a barátomnak és ő se nekem. a nem sok heti egy kb vagy kevesebb. én éppen azt érzem, hogy minél többször kimondom, annál mélyebb lesz az érzés is. ha azt mondom szeretlek, az azt jelenti hogy szerelmes vagyok belé. és ahogy telik az idő, csak egyre jobb hallani, hogy pl 5 év után is ugyanúgy szerelmes belém. nem a bizonygatás a lényeg. egyszerűen jó érzés, és ha egy ilyen egyszerű dolgot nem akarnának megadni nekem, az eléggé kiábrándító lenne. mégha neked nem is fontos ez, de a barátnődnek igen, akkor mégis miért olyan nehéz kimondani, hogy örömet szerezz neki?

2016. okt. 15. 01:00
 40/40 A kérdező kommentje:
A válasz egyszerű:Én így működök,nem lehet mindenki egyforma te elvárod ,hogy kimondják neked de bizonyára van a másik réteg aki nem.Lehet ők a rosszlányok ki tudja:).Ha téged ez megerősít akkor jó,azt azért nem hinném ,hogy öt év eltelte után ennek a szónak hurrikán ereje lenne.
2016. okt. 15. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!