Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy párkapcsolatom, hogy sosem fogom kimondani a nőnek, hogy szeretlek?
Miért lenne sablon a "szeretlek" szó? Mitől sablonosabb, mint az, hogy "éhes vagyok"?
Nézd, nem tudlak, és nem is akarlak meggyőzni. Remélem, hogy majd eljön az idő, amikor örömmel mondod egy lánynak, hogy szereted, és ez neked is jó lesz.
Más érzelmekkel is így vagy? Nehéz kimondanod azt pl, hogy gyenge vagyok, rossz a kedvem, beteg vagyok, ölelj át, adj egy puszit, hiányzol....stb.
Mert ha ezeket nem tudod kimondani, akkor a hidegséged és félreértelmezett büszkeséged miatt nagyon sok boldog perctől esel el akár egyedül, akár párkapcsolatban.
Én sajnos pont így vagy, nincsnek is közeli ismrőseim, ami tulajdonképp elég szar... Leírni le tudom a dolgokat, de kimondani nehezen, minden tettem erőltttnek, mesterkéltnek tűnik. Súlyos gátlások, mi?
Szerintem meg minél többször hangzik el, annál jobb. Nyilván nem kell minden nap ötször, mint írtam nekem pár naponta elég.
Szvsz mindenféle téren éreztetni kell a másikkal, nem csak tettekkel. Azok a legfontosabbak, de az apróságok egészítik ki a kapcsolatot.
Igen, lehet. Úgy hívják hogy a párkapcsolatok 98% 2005 előtt és manapság a párkapcsolat 20%-a.
A nagyszüleimmel biztos valami gond van, hogy 57 éve együtt vannak és még nem mondták ki azt hogy "szeretlek".
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!