Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány,aki nagyon tetszik. Nem ismerjük egymást, csak köszönő viszonyban vagyunk. Régebben szemezgettünk is. Mostanában feltűnt,hogy kerül. Nemrég beszélgetett az egyik ismerősömmel, megláttam és odamentem hozzájuk, hátha sikerül beszélnem vele kicsit,erre ahogy odamentem fogta magát és azonnal elment... Elég rosszul esett. Nem vagyok fertőző beteg ,sem büdös... Miért csinálta ezt szerintetek?
2016. okt. 13. 16:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van! Csak tényleg rossz érzés volt, rögtön magamban kerestem a hibát, holott nem vétettem :) de miről jó, hogy közömbösen viselkedik? :)
2016. okt. 13. 18:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet szégyellné ha rájönnél,hogy tetszel neki. Még kellemetlenebbül érezné magát.

(Megint csak magamból indulok ki. :D)

2016. okt. 13. 18:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Úgy 2 hete bejelöltem facen, de nem igazolt vissza sem...
2016. okt. 13. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!