Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány,aki nagyon tetszik. Nem ismerjük egymást, csak köszönő viszonyban vagyunk. Régebben szemezgettünk is. Mostanában feltűnt,hogy kerül. Nemrég beszélgetett az egyik ismerősömmel, megláttam és odamentem hozzájuk, hátha sikerül beszélnem vele kicsit,erre ahogy odamentem fogta magát és azonnal elment... Elég rosszul esett. Nem vagyok fertőző beteg ,sem büdös... Miért csinálta ezt szerintetek?
2016. okt. 13. 16:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%

1. azért mehetett el, mert talál bele akartál kontárkodni egy olyan beszélgetésbe, amihez semmi közöd, nem tartozik rád és ezért inkább otthagyta az egészet

2. és még neked áll feljebb? azt se tudod, hogy esetleg milyen beszélgetést zavartál éppen meg azzal, hogy csak odacsapódtál hozzájuk!

de gondolom ez a te fejedben meg se fordult!

3. miért foglalkozol azzal, hogy mi volt a múltban? a jelennel foglalkozz már könyörgöm, abban élsz, nem a múlt évben történtekben!

4. egyébként ha ennyire irritál ez az egész, akkor szólítsd le és beszélgess vele! ne legyél gyáva nyuszi!

2016. okt. 13. 16:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehet zavarban van előtted. Én legalábbis akkor szoktam "menekülni" egy pasi közeléből ha bejön. :D Mindig zavarba jövök és dadogni kezdek és mindenféle baromságot összehordok.
2016. okt. 13. 16:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Teljesen semleges beszélgetés volt... Semmi bizalmas... Utolsó, szóval azt mondod az lehet az oka,hogy bejövök neki? Egyébként egyik barátommal beszelgetett, de biztos nem arról, hogy randizni akarnak,mert a barátom meleg.
2016. okt. 13. 16:57
 4/13 anonim ***** válasza:
2,egyetertek.
2016. okt. 13. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:

2# vagyok

Több mint valószínű,hogy azért csinálja ezt mert bejössz neki. :)

Próbálj közeledni hozzá.

2016. okt. 13. 17:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Várta, hogy utána menj.
2016. okt. 13. 17:34
 7/13 A kérdező kommentje:
De ha ilyen kis majom,akkor hogy? :) még sohasem láttam ilyet. Tök rossz érzés volt. Kb úgy elrohant,mintha gyűlölne,pedig nem bántottam. A barátom is észrevette hogy milyen gyorsan elviharzott, miután odamentem hozzájuk...
2016. okt. 13. 17:36
 8/13 anonim ***** válasza:

" A barátom is észrevette hogy milyen gyorsan elviharzott, miután odamentem hozzájuk..."

Jaj! Ne csináld már! Ez tök egyértelmű miért van. :D Mintha csak magamról olvasnék.

2016. okt. 13. 17:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2016. okt. 13. 17:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Arról,hogy egyértelműen zavarban van a közeledben.
2016. okt. 13. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!