Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálta? Beakart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálta? Beakart égetni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú. Aki már több mint egy éve azt csinálja, hogy nagyon nagyon mélyen néz a szemembe, mosolyog, stb... és ezt mindig csinálja. Egyszer oda is köszönt nekem. Akármilyen messze vagyok mindig néz, volt hogy percekig félredöntött fejjel mosolyogva nézett mélyen a szemembe.

Ma azt csinálta hogy amikor mentem el a barátnőimmel előtte és a haverjai előtt, erre amikor előtte voltam akkor oda mutatott elém a földre és és azt mondta vigyázz. Aztán nevetett. Én meg megtorpantam aztán szó nélkül tovább mentem. Ezt miért csinálhatta? Nekem nagyon tetszik, de azt mondja hogy ő még nagyon szereti a volt barátnőjét. (A lány már őt nem) ja és van egy pár év köztünk...:) Légyszives, komoly válaszokat! :)

2014. szept. 11. 19:31
 1/3 anonim válasza:
Biztos valami nagyon macsó faxagyerek lehet, csak az olyanok csinálnak ilyet :D amúgy nem hiszem hogy beégetni akart volna
2014. szept. 11. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos bejössz neki, az még nem zárja ki, hogy szereti a volt barátnőjét. Lehet, hogy egy újabb csalódástól fél.
2014. szept. 11. 19:41
 3/3 Ency97 válasza:
Hány éves vagy ? Szerintem is bejössz neki :)
2014. szept. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!