Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A házimunkák döntő többségét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házimunkák döntő többségét miért vállalják magukra a nők? Bizonyítási vagy megfelelési kényszer vezérli őket?

Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 12:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Nem vár el tőlem semmit a férjem, én nem tudom elviselni a túl nagy rendetlenséget. Azért nem arra kell nálam gondolni, hogy folyamatosan takarítok és patika tisztaság és rend uralkodik nálunk (egy 4,5 éves fiú és egy kutya mellett ez nem is menne), de nem várok 1,5 órát csak azért, hogy márpedig a férjem pakolja ki a mosogatógépet vagy indítsa el a mosógépet. Hétvégén ő is kiveszi a részét a házimunkából, de hétköznap a kisebb dolgokat megcsinálom én és nem esik nehezemre.
2016. okt. 12. 12:42
 12/21 A kérdező kommentje:
És ha időközben ha a nő rájön,hogy nem fogja élete párja átvállalni most már tőle a fele mosogatást és a bevásárlást és egyáltalán semmit sem, akkor mi szokott lenni?Bedurciztok?
2016. okt. 12. 12:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, én épp ezért fektetem le az elején a szabályokat. Láttam otthon, milyen házicselédnek lenni úgy, hogy mindkét fél ugyanúgy dolgozik, anyám-apám engem is be akart törni, amíg öcsém a f...át verte meg gépezett a szobában, és SEMMIT nem csinált. Na ilyet soha. Nem durcizgatok, mert felnőtt nő vagyok, sacc per kb. felesben megy a házimunka, persze néha egyikünk kicsit többet csinál, attól függ, kinek milyen egyéb dolga van.
2016. okt. 12. 12:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem megfelelési vagy bizonyítási kényszer, puszta praktikum. Ha én nem csinálom meg, más nem fogja- vagy legalábbis, nem olyan hamar és olyan minőségben, mint én szeretném.
2016. okt. 12. 13:02
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát igen aki nem egy határozott erős személyiségű nő abból könnyen válhat kis cseléd,cselédanya leteszi a másodszor melegített levest férje elé az asztalra ,majd tisztes távolságból lesi ,hogyan kanalaz a párja, és minden arcrezdülését kiértékeli, miszerint elég ízletesre sikeredett-e a gulyás. Ha kap egy elégedett dörmögést, annyira hálás, hogy tánclépésben mosogat el evés után.Na de idáig csak nem jut el senki sem:)
2016. okt. 12. 13:05
 16/21 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Azért ilyen alárendelt nő már nem sok van, szerencsére.
2016. okt. 12. 13:13
 17/21 anonim ***** válasza:
A mi példánk: mindketten dolgozunk, abban teljes egyetértés van, hogy a takarítás közös ügy, tehát mindketten ugyanúgy kivesszük a részünket belőle. Elméletben ez szépen működik is, csak a valóság az, hogy a párom (aki a férfi) iszonyat lassú és nem olyan alapos, mint én. Ezért tehát legtöbbször én csinálok meg dolgokat, de cserébe elküldöm nagybevásárolni, vagy akkor ő főz.
2016. okt. 12. 13:51
 18/21 anonim ***** válasza:
azért mert ha rajtunk múlna csak akkor mosnánk amikor már elfogyott az alsógatyánk és akkor takarítanánk amikor vendégek jönnek, és ha tehetnénk egy disznó ólban élnénk
2016. okt. 12. 14:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Én kevesebbet dolgozom, ezért többet veszek ki ebből. De ő is ugyanúgy elmosogat, takarít és egyszerűket meg is főz :)
2016. okt. 12. 15:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Azért csinálják ezt, mert ezt látták otthon is.
2016. okt. 12. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!