Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezeket a jelzéseket mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a jelzéseket mire vélhetem?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy Ti csak arra tudtok támaszkodni,amit elmesélek.

Na szóval,három éve,amikor középsuliba kerültem,volt egy fiú,akivel nagyon jól összebarátkoztunk,szinte minden szünetet együtt töltöttünk,mindig odajött hozzám ha meglátott valahol..Viszont ez a kapcsolat a kívűlállók szerint már kezdett nagyon is elmélyülni..Barátnőim szerint úgy néztünk egymásra,mintha házasok lennénk.Többen jöttek oda hozzám,hogy mi most járunk-e,mert úgy látszik.Akkoriban volt barátnője,és mivel én ezt tudtam,nem akartam lépni az ügyben,minek tegyek tönkre egy kapcsolatot,nem az én világom az.Kilencedik év végén,kiderült hogy osztályt kell ismételnem,rengeteg hiányzás miatt.Tavaly év elején,már nem is foglalkoztunk egymással,én elvoltam az új osztályommal,bár baromira hiányzott minden vele eltöltött szünet.Aztán egyszer odaszólt,hogy ma nagyon csinos vagyok.Ez volt egy éve.

Körülbelül három hónapja elkezdödött minden előlröl:)Minden szünetbe ha meglát rámkacsint,rám mosolyog,folyton stíről és keresi a pillantásaimat és az alkalmakat hogy hozzám érhessen,akárcsak meglökjön:D

Buszon is ha tud,mögém ül,és egész úton cs*sztet:D.Mivel mögöttem ül,kevésbé látom az arckifejezéseit,de a legjobb barátnőm szerint,annyira gyengéd arckifejezéseket vág le,hogy még ilyennek nem látta.

Most pénteken is haza akart vinni,csak nem egy felé lakunk,és állítólag ettől elszomorodott.

Nos a kérdés az,hogy ezek mind csak haveri viselkedések,vagy esetleg már többet is érez??

Barátnő,barát nincs,egyikünk részéről sem:D

Bocsánat ha nagyon hosszú lett.:D:$

17/L (17/F)

2010. ápr. 25. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuti tetszel neki.
2010. ápr. 25. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

nyugdtan kérdezd meg tőle h akar-e többet. és ha igen akkor lépjetek :)

17/F

2010. ápr. 25. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

akar tőeld valamit. :)

nem barátságra gondolok :)

szerintem lépned kellene. :D

14/L

4/11 anonim ***** válasza:

Bejössz neki.

Szerintem!

5/11 anonim ***** válasza:
sztemis tetszel neki :)
2010. ápr. 25. 13:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem szeretne valamit.

Beszélj vele és már is tisztább lessz minden.:-)

Sok Sikert!

2010. ápr. 25. 13:59
 7/11 A kérdező kommentje:

Húú nagyon egyértelmű válaszok jöttek:):):):):)

Pici boldogság kiült az arcomra:)

Köszönöm az eddigi válaszokat:):P

Holnap szerintem veszem a bátorságom és beszélek vele.

Csak folyton csocsózik-.-":D Vagy a haverjaival van:D

Menjek oda hozzá simán,hogy beszélnünk kellene??:D Vagy hogyan?:D

2010. ápr. 25. 14:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ne szavakkal, inkább tettekkel!:D

Pl: megöleled hosszan, aztán mikor végeztél, ne vedd el a kezed a válláról, hagyd ott, nézz a szemébe. És ha tényleg van valai köztetek, ki fogja mutatni:D Ezalatt értem a csókot;) Én így szoktam:D Aztán persze lehet beszélni róla, hogy hogy is legyen.:) Sok sikert!*.*

2010. máj. 1. 18:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem csak szimpán tetszel neki, hanem beléd is szeretett.:)
2010. máj. 1. 22:35
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát kiderült,hogy a haverjának csak rólam beszél egész nap:DDD

Szóóóval azt hiszem összejövünk kis időn belül:D:$

Szerintetek?:D

2010. máj. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!