Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket szoktak leginkább kamuzni az itteni felhasználok ebben a témakörben?
Hát, bevallom, én néha kamuztam a koromat meg a párkapcsolatom hosszát (és tartalmát) illetően, hogy kicsit hihetőbbé és nyomatékosabbá tegyem a mondandóm. Tehát hogy minden szép és jó a kapcsolatunkban, amit így és így értünk el, és x éve vagyunk együtt (miközben mondjuk x mínusz 15 évről van szó), és egyszer még azt is behaluztam, hogy van két gyerek, hogy még hihetőbb és nyomatékosabb legyen a dolog. Mert amúgy tudom, hogy az lenne, amit írok, én ilyen tök király jövőbe látó vagyok ( :D ), és azt is tudom, hogy igazam van, csak bizonyos kérdésekben lehet, hogy jobban komolyan vesznek, ha nagyobb tapasztalatot írok oda.
Másban én még nem kamuztam. Cserkészbecsszó.
Szerintem a kategóriában lévő hazugságok többségéről nem is tudják a válaszolók, hogy nem igazak.
Konkrét példa, amikor pár nő leírja, hogy a srác legyen határozott és simán találhat csajt. Ők elhiszik, hogy ez így megy és komolyan is gondolják. De igazából eszméletlen nagy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!