Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl fura a párom, mit csináljak vele? Ügye elment az esze?
Párommal decemberben lennénk egy éve együtt, de most kicsit úgymond szünetet tartunk mert túlzottan is furcsán viselkedik...
Nekem ő az első kapcsolatom és hát úgyis az első volt...
Egy ideig minden rendben volt, de egy alkalommal harapdálda a nyakam stb...
Ami nekem nem tetszett amikor már igazi harapások voltak.
Leültünk ezután beszélni elmondta, hogy évek óta egy közösségbe jár ahol hisznek a vámpírokban meg ilyenek...
Nem tudtam sírjak e vagy nevessek, de majdnem elnevettem magam. Att mondta nem akarta eleinte elmondani mert félt a reakciómtól,
Azt hittem hülyül de nem.
Valóban hisz ebben, de én ezt nem tudom elfogadni.
Azt, hogy egy szektába jár, bár ő bizonygatta nem az...de az...
Szeretem de így, hogy legyünk együtt?
21L
lol. úgy örülök hogy megnyitottam ezt a kérdést. :D
én biztosan nem tudnék együtt maradni egy olyan emberrel, aki ezt komolyan gondolja. egyszerűen röhögőgörcsöt kapnék akárhányszor ránézek. :D
Cuki, meg jópofa, meg röhejes... csak van egy kis bibi.
Nem tudod, hogy mi minden van még a fejében ezekről a zavaros dolgokról, most bocsánatot kért a harapásért, de mi tudod te, mi neki az igazi harapás? Vagy bármi?
Én elküldeném, már csak ezért * de ha amúgy más problémák is látszanak, azokkal meg nem vesződnék.
Hát gondolom annak érzi/gondolja magát.
Egyébként a válasza a harapdálásra az volt, hogy őt ez izgatja szereti csinálni, ok egy pontig de szerintem ez túl ment azon a ponton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!