Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl fura a párom, mit csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl fura a párom, mit csináljak vele? Ügye elment az esze?

Figyelt kérdés

Párommal decemberben lennénk egy éve együtt, de most kicsit úgymond szünetet tartunk mert túlzottan is furcsán viselkedik...

Nekem ő az első kapcsolatom és hát úgyis az első volt...

Egy ideig minden rendben volt, de egy alkalommal harapdálda a nyakam stb...

Ami nekem nem tetszett amikor már igazi harapások voltak.

Leültünk ezután beszélni elmondta, hogy évek óta egy közösségbe jár ahol hisznek a vámpírokban meg ilyenek...

Nem tudtam sírjak e vagy nevessek, de majdnem elnevettem magam. Att mondta nem akarta eleinte elmondani mert félt a reakciómtól,

Azt hittem hülyül de nem.

Valóban hisz ebben, de én ezt nem tudom elfogadni.

Azt, hogy egy szektába jár, bár ő bizonygatta nem az...de az...

Szeretem de így, hogy legyünk együtt?

21L

2016. okt. 7. 16:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

lol. úgy örülök hogy megnyitottam ezt a kérdést. :D

én biztosan nem tudnék együtt maradni egy olyan emberrel, aki ezt komolyan gondolja. egyszerűen röhögőgörcsöt kapnék akárhányszor ránézek. :D

2016. okt. 8. 01:42
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Először arra gondoltam hogy kamu, és jelentem a kérdést a phaszba. De aztán rájöttem, hogy a katolikusok évszázadokon át embereket égettek meg vagy azért mert azt hittèk róluk hogy boszorkányok, vagy csak hogy megszilárdítsák a hatalmukat. Szerencsére mára csak a pedofil papok maradtak, és azok sem zavarnak sok vizet, elvégre aki rájuk bízza a fiát, az magára vessen. Na ők szintén, egy, a saját világképem alapján nem létező istenségben hisznek, és aki ellentmond nekik, az egyrészt hülye, másrészt a pokolra jut. Ott vannak még a jehova tanui, na ha azokbegyszer megszerzik egy társasház belépőkódját, hát attól mentsen meg az isten. Ráadásul úton utfélen megállítják az embereket, hogy biztosítsák őket krisztus szeretetéről. Ők jóval kevésbé erőszakosak mint a katolikusok, de lényegesen rámenősdbbek. Akkor ott vannak. Szcientológusok. Na az teljes agyrém, de a kötsög karolikus egyházzal szemben ők csak a híveik pénzére hajtanak, nem pedig mindenkiére. A lènyeg hogy ne írj alá semmit nekik, amiben elkötelezed a lelked a következő 10.000.000 évre. A krisna hívőkeől semmi rosszat nem tudok modani. Baromi jó lekvárt csinálnak, és úton útfélen megdobnak egy guaranga feliratú matticával. Még a GTA-ban is extra pont jár értük. Attól eltekintve hogy nem esznek húst, és csak gyereknemzés céljából szexelnek, szerintem ez az egyik legphaszább vallás. Elmondásod alapján ezzel a vámpíros cuccal sincs semmi gond. Aztán lehet hogy elmész egy gyűlésre, ahol kézzel készítenek koporsókat, meg horror házakat csinalnak és egy valag pénzt keresnek vele. :)
2016. okt. 9. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

Cuki, meg jópofa, meg röhejes... csak van egy kis bibi.

Nem tudod, hogy mi minden van még a fejében ezekről a zavaros dolgokról, most bocsánatot kért a harapásért, de mi tudod te, mi neki az igazi harapás? Vagy bármi?

Én elküldeném, már csak ezért * de ha amúgy más problémák is látszanak, azokkal meg nem vesződnék.

2016. okt. 9. 20:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy hisz a vámpírokban (mármint nem oké, de ettől még nem mennék világgá), de mi a fenéért harapott meg téged? Azt hiszi hogy ő is az? Ki akarta szívni a véred?
2016. okt. 18. 17:46
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát gondolom annak érzi/gondolja magát.

Egyébként a válasza a harapdálásra az volt, hogy őt ez izgatja szereti csinálni, ok egy pontig de szerintem ez túl ment azon a ponton...

2016. okt. 18. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Vegyel fel ezüstnyaklancot kereszttel es kend be a nyakad foghagymaval. Ha ez nem hasznal, spricceld le szenteltvizzel... a karo azert tulzas lenne, azzal csak ijeszteged ;)
2016. okt. 18. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!