Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit ér egy barátnő havonta?
Én úgy gondolom, hogy (minden provokálás nélkül) te nem lehetsz normális ember, ha ez a kérdés megfordult a fejedben.
Nincs ilyen, hogy mennyit ér egy barátnő, értelmes ember nem is gondol ilyenre.
Mit jelent az, hogy rá költöd? Veszel neki ezt-azt, vagy pedig elviszed közös programokra?
Bár én nő vagyok, kölcsönösen költünk "egymásra" a párommal, de amit közös programokra költünk, azt mindketten úgy tekintjük, hogy valójában MAGUNKRA költjük. Mert amikor beülünk valahova (étterem, mozi, színház), akkor nem egyedül akarunk menni, hanem megosztani az élményt egy számunkra fontos emberrel. Ha elmegyünk valahova kirándulni, pihenni, ugyanez a helyzet.
Mehetnénk egyedül is, de az nem lenne ugyanaz...
Szóval ezt az összeget nem úgy tekintjük, hogy a másikra költenénk.
Apró ajándékokat, meglepetéseket is szoktunk egymásnak venni, de ez havi pár ezer forintos összeg. A közös élményekre költünk inkább többet.
Ezt nem lehet megválaszolni. Nagyon függ magától a nőtől, a kapcsolattól, attól, hogy mennyit keresel...
Ha például összejönnék egy jómódú pasival (nem szokásom), akkor azért elvárnám, hogy költsön rám néha nagyobb összegeket. Mert megteheti. Ha viszont tudom, hogy a barátom akár átmeneti anyagi nehézségekkel küzd, akkor kézzel-lábbal tiltakoznék, hogy költsön rám.
Van olyan barátnőm, aki azért nem szakított az amúgy erőszakos párjával, mert akkor ki venné meg a ruháit, cipőit... de olyan barátnőm is van, aki évekig eltartotta a párját, mert nem volt munkája.
Ha egy nő jól keres, akkor havi 15 ezer nevetséges összeg. Ha közmunkás, akkor a mennyekbe repítheted ennyi költéssel.
Abszolút relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!