Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki inkább egyedül akarná nevelni gyermekét?
soha
gondolj csak bele: ez a gyerek milyen mintát fog látni? a HITELES apai mintát honnan a fr..ncból fogja majd megtanulni és megtapasztalni? az anyucitól? hahaha.. kétlem, az anya, csak és kizárólag női mintát tud adni neki, a férfi szemszögéből nem tudja elmondani a dolgokat!
így csak fél gyerek lesz!
egy egészséges épp személyiség kialakulásához két érett felnőtt ember/szülő szükséges!
a csonka "családban" felnőtt gyerekek mindig sérültek lelkiekben!
En nem.
abban az esetben csak,ha mondjuk egyedul maradok 30eves korom vege fele is. De nem azert mert nem szeretnek ferfit,inkabb csak mert nagyon szeretnek gyereket.
Viszont 25 vagyok,ugyhogy talan van remeny meg :)
Egyedülálló elvált nő és anya vagyok.
Nem azért, mert "direkt erre gyúrtam", hanem mert így hozta az élet, én döntöttem így.
Ezzel együtt nem könnyű, hidd el.
Szándékosan, tudatosan sosem választottam volna és nem ismerek olyat, aki így tenne.
Még akkor sem, ha alapvetően normális, kiegyensúlyozott életem van, megfelelő, igényes körülményeket tudok biztosítani kettőnknek, jóval az átlag magyar családok felett és nem érzem magam kevesebbnek attól, hogy válás mellett döntöttem.
Aki tudatosan arra készül, hogy egyedül akar gyereket vállalni, azzal több okból nem értek egyet:
- a gyerekvállalás egy pár közös döntése és az a normális, az a jó, ha ez tervezett és mindketten várnak arra a gyermekre. Így a másik félnek, a gyermek másik szülőjének is joga van tudni arról, hogy van vagy lesz egy gyermeke, meg kell neki adni a lehetőséget, hogy döntösön, részt kíván-e venni a gyermek életében akár nevelésében, támogatásában stb. Gerinctelen húzás az egy nőtől, amikor "véletlenül" teherbe esik és a partnerével ezt kész tényként közli
- ha egy nő úgy dönt, hogy nem akar férfit az életébe, akkor fogadja el, hogy családot sem akar- ne csak kicsemegézgesse egy kapcsolatból azt, ami neki tetszik (gyerek, szex stb.), a többi meg kuka- ez milyen személyiségre vall vajon? Ha nem kér a férfiből, akkor ne kérjen a genetikai állományából sem, mert nem etikus, nem tisztességes. Ha döntött, választott egy életvitelt, akkor annak minden következményével együtt válassza (ennek analógiájára ha valaki a homoszexuális kapcsolat mellett dönt, akkor ugyanígy vegye tudomásul, hogy abból nem fogan utód, ez van- nyugodtan mindenki élhet úgy, ahogy akar, amíg tisztában van a korlátaival és a lehetőségeivel)
- akinek nincs gyermeke, családja, tényleg nem tudja, hogy milyen nehézségekkel és örömökkel jár ez- ahhoz meglehetősen sérülnek kell lenni, hogy valaki tudatosan vállalja egyedül a nehézségeket! Ez a nem kell férfi, majd egyedül megoldom olyan feminácis hozzáállás, ha pedig nem látott még csecsemőt, kisgyermeket közelről, nem tudja, hogy ez mivel jár, addig csak egy félrecsúszott álmodozásról beszélhetünk. Szívesen ajánlanám ezeknek a nőknek, hogy beszélgessenek el anyákkal, kisgyerekes családokkal, hogy mivel jár lelklileg, fizikailag, anyagilag az anyaság, szülőség.
Előre kizár és eldob magától olyan dolgot (apa személye, család egysége, partner segítsége és támogatása), ami alapvető lenne.
- önzőnek tartom az ilyen nőket. Ő dönthet arról, hogy kivel akar együttélni, szexelni stb. De hogy a gyermeke nevében is lemondjon annak apjáról előre, ez nonszensz és szomorú. Te (vagy a kérdésben érintett nő, aki erre készül) örülnél annak, ha a nevedben, a megkérdezésed, ráhatásod nélkül valaki előre, tervezetten elvenné tőled egy családtagodat? Ugye nem...
Gondold szerintem ezt át mégegyszer és ha szükséges, ne szégyelj szakembertől is segítséget kérni.
Minden jót kívánok.
Szinte mindennel egyetértek 09:29-cel.
De azt hozzátenném ahhoz, hogy a nők vállalják mindennel együtt a férfit, hogy a férfiak is vállalják mindennel együtt a nőt (vállalják a kapcsolatot/házasság, együttélés/ és az abból származó gyerekeket is). Mert sok férfi csak elvan egy kapcsolatban (kb. mamahotel 2) és nem akar a nővel semmi komolyat. Így ezek a pasasok is csak kicsemegézgetik a kapcsolat számukra előnyös részét, majd, ha már nem tetszik nekik, továbbállnak.
Szerintem általában a nők és férfiak egy része egyre kevesebb felelősséget vállal, nem tartja a szavát és ebből fakadnak a gondok, hogy a két nem oda-vissza támadja egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!