Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszünk a pasimmal 2 éve eggyütt! Valaki valami értelmes választ? HA NEM TUDSZ ÉRTELMESET NE ÍRJ.
Figyelt kérdés
nem tudom mit vgyek neki 2 évesre már kapott párnát a képünkkel meg törölközőz a nevünkel és olyat szeretnék ami emlék lesz mi legyen ez segítség s.o.s2016. okt. 5. 14:58
1/12 A kérdező kommentje:
Jah és már kulcs tartót is csináltatam a képünkkel
2016. okt. 5. 15:00
2/12 anonim válasza:
egy kis leírást írhatnál róla, úgy könnyebb mondani :) mit szeret csinálni stb.
3/12 anonim válasza:
Mivel két éve a barátod, így nyilván ismered és tudod, hogy mit szeret. Szervezz egy ahhoz kapcsolódó közös programot és álld a program költségeit (belépők, utazás stb.)
Mivel mi nem ismerjük a barátodat, nem tudunk konkrét választ adni, ami biztos jó lesz. Csak általánosságokat lehet írni.
4/12 anonim válasza:
Sem, téged, sem őt nem ismerjük. Így, még is mit lehetne ajánlani? Te ismered, neked kéne tudni, minek örülne.
5/12 A kérdező kommentje:
F/21 éves villany szerelő motor bolon van autója szereti az édesseéget
2016. okt. 5. 15:04
6/12 anonim válasza:
Pedig ezt a kérdést nehéz megállni, hogy ne trollkodja szét az ember...:DDD
7/12 anonim válasza:
bögre nem csak képpel,vacsora,képkeret képekkel, wellnes boxer stb..google-ba sokmindent találsz
8/12 anonim válasza:
zokni és zsebkendő következik. monogrammal
9/12 anonim válasza:
Ha van kedvenc autómárkája, akkor szuvenírek, matchbox. Ha van autója, vegyél belső alkatrészt ami tetszhet neki (váltógomb stb). Melléjük After Eight csoki:P Motorhoz nem tudom mit lehet adni! Nem mindig jó a romantikus cucc, a legtöbb férfi nem örül nekik annyira.
10/12 anonim válasza:
Vegyél neki egy kanna benzint! :)
Na jó csak viccelek, de például egy jó motoros kesztyű, vagy szemüveg, vagy csak sima napszemüveg tök jó ajándék szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!