Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
hát én ilyet rég röhögtem. "és még a macskádat is imádja".
xD 25/F
Ezt a sötét cikket! Lehet, hogy az írója magából indul ki, de azért ilyet nyilatkozni elég nevetséges.
Én csak azt tudom szeretni, aki tisztel és viszontszeret engem. Az olyan férfiakat, akik semmibe vesznek, elkerülöm.
Szóval kedves férfiak, akik olvassátok a cikket, nehogy azt higgyétek, hogyha lovagiasak vagytok, figyelmesek, kedvesek, akkor majd a nő elkezd mellettetek unatkozni :) Kivéve, ha valami mazochista diszkóribi kell nektek, mert legfeljebb rájuk vonatkozik az, hogy nem kell nekik a tisztelet és az odafigyelés.
21/L
Igen de keveseknek annyira alacsony az önbecsülése hogy úgy vélje őt nem lehet szeretni. Legalábbis az én ismeretségi körömben egyetlen ilyen ember van.
Mindenkinek vannak ilyen olyan sérülései de ez nagyon súlyos gond amiről a cikk beszél és közel sem általános.
Ugye azt tudod, hogy ez a tudat alatt játszódik le, tehát az egyén nincs is tisztában azzal, hogy ő azt hiszi magáról, hogy nem lehet szeretni. Csak a jeleit lehet látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!