Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen garasoskodóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen garasoskodóak a férfiak?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan hozzászólást olvasok, hogy mennyibe kerül egy barátnő, hogy inkább k.vázásra fordítja a pénzt stb.

De hogy lehet már így hozzáállni valamihez az elején? Ha a láby korrekt és normális, akkor ő is költ a srácra (felváltva fizetnek, meglepi kis apróságokkal stb.)

Komolyan, mi ez a garasoskodás? Ha majd a gyereketeket várja a lány, éhen fog halni, mert a fizetésetek csak a tietek akkor is, ha nem dolgozik, amíg a babátokat várja?

2016. okt. 5. 10:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Engem ismerkedés alatt faggattak már arról,h mennyit keresek és mim van (megtakarítás, kocsi, lakás)... roppant kellemetlen volt, mert a srác kifejtette, h soha senkit nem fog eltartani és a nők többsége csak erre hajt. Persze szépen becsomagolta a dolgot selyempapírba és úgy vázolta az elképzeléseit. Már a legelején tudtam, hogy többet keresek nála (bár megtakarított pénzem volt, kocsim nem és lakásom sem), nekem volt diplomám, neki nem, ő kb elérte a szakmája csúcsát, előttem pedig még volt/van 3 lépcső a ranglétrán, amit meg szeretnék még ugrani. Nagyon bántotta az önérzetem és a 3. beszélgetésnél már elég visszatetsző volt, hogy folyamatosan csak a pénzről tudott beszélni, hogy mit ért el eddig és annak milyen anyagi vonzata van. Azt gondolom nem véletlenül vonzotta be az aranyásókat.
2016. okt. 5. 12:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Ennek az az oka, hogy az itt kommentelő férfiak egy része frusztrált és csalódott, egy másik része pedig egyszerűen élvezi, ha hergelheti a női olvasókat néhány sztereotipikus hímsoviniszta, nőgyűlölő válasszal. Tegyük hozzá, hogy utóbbi működik is, mert a női kommentelők egy része pedig menetrendszerűen ugrik a trollkodásra.

Természetesen a valóságban is vannak zsugori férfiak, de szerintem a nagy többség számára teljesen megfelel, ha a férfi és a nő nagyjából felezik a költségeket. Személyesen még soha nem hallottam egy férfit sem panaszkodni amiatt, hogy a nő miért nem fizet mindent.

Az viszont már előfordul, hogy egy férfi amiatt panaszkodik, hogy egy nő semmit nem fizet. Vannak ilyen esetek, bár a személyes ismertségi körömben azért elég ritkák.

2016. okt. 5. 12:41
 23/23 anonim ***** válasza:
A nők is garasoskodnak. Nehéz elfogadni, ha egy kapcsolatban pl ti lennétek azok akik meghívják a pasitól? Nektek is ugyanannyit ér a pénz, mint a pasiknak. Szabad nektek is költeni. Nesze nektek egyenjogúság. Sose jó semmi.
2016. okt. 5. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!