Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen garasoskodóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen garasoskodóak a férfiak?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan hozzászólást olvasok, hogy mennyibe kerül egy barátnő, hogy inkább k.vázásra fordítja a pénzt stb.

De hogy lehet már így hozzáállni valamihez az elején? Ha a láby korrekt és normális, akkor ő is költ a srácra (felváltva fizetnek, meglepi kis apróságokkal stb.)

Komolyan, mi ez a garasoskodás? Ha majd a gyereketeket várja a lány, éhen fog halni, mert a fizetésetek csak a tietek akkor is, ha nem dolgozik, amíg a babátokat várja?

2016. okt. 5. 10:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem mondok ellent. A garasoskodó férfi nem az, aki felesben fizet, hanem az, aki semmit nem akar fizetni és egy szál virágot is sajnál a lánytól
2016. okt. 5. 10:26
 12/23 anonim ***** válasza:

"Nem, egyáltalán nem ismerős. Egy ilyen döntés két emberen múlik, bármikor lehet nemet mondani, nem fognak fegyvert a fejetekhez."

Ha ha. Érzelmi zsarolásról nem hallottál még? Nem csak fegyverrel lehet zsarolni valakit. Ha valakit 0-24 órában szekálnak, az felér egy stukkerral is: [link]

2016. okt. 5. 10:28
 13/23 anonim ***** válasza:
45%
Mert nőt csak hírből látnak, meg azért mert azt olvassák, hogy a krisztiánóronaldinnyo milyen új Porsche-t vett a barátnőjének és ezt veszik alapul.
2016. okt. 5. 10:33
 14/23 A kérdező kommentje:
12.: ha téged lehet zsarolni azzal, hogy cserébe szexet kapsz, az a te bajod. Akit nem lehet, az otthagyja az olyan nőt és keres normálisat.
2016. okt. 5. 10:36
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem teljesen ertelek. Engem ha valaki zsarol, fenyeget, meg ram akar eroltetni egy gyereket, aki az egesz hatralevo eletemre hatassal lesz, nem lehet visszavonni, akkor orulok is, ha az illeto kidob, amennyiben en nem vagyok gyerekre.

Megszabadulok egy eroszakos partol, es ezerszer jobb szinglinek lenni, mint gyereket vallalni ugy, hogy nem akarom.

2016. okt. 5. 10:53
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

12-es én nagyon sajnálom, ha téged belekényszerítettek a gyerekvállalásba, de hidd el léteznek normális korrekt nők is. Én is megszívtam és futottam bele idióta pasiba, ettől függetlenül nem gondolom, hogy mind ilyen lenne, elég korlátolt gondolkodásra vallana.

Egyébként nem is értem, mert egy nőnek sokkal nagyobb felelősség, egy férfi bármikor kiléphet és meg is teszik sokan, de a nőnek kötelessége a gyermek mellett maradni, felnevelni akármi történjen. Vagyis nőként csak magammal tolnék ki hosszútávon, az az apa aki önszántábòl nem akar vagy velem nem akar vállalni, akkor milyen hozzáállásra számítsak ezután a részéről? Csak elborult agyú nők képesek minden tényezőt figyelmen kívül hagyni és zsaroláshoz folyamodni ha gyereket akarnak. Egy ilyen nő meg úgy àm block nem veszi figyelembe a másik érzéseit vagyis mellette nem számíthat senki nyugodt életre.

2016. okt. 5. 10:53
 17/23 anonim ***** válasza:
A szabályoknak vannak kivételei...
2016. okt. 5. 10:59
 18/23 anonim ***** válasza:

"12.: ha téged lehet zsarolni azzal, hogy cserébe szexet kapsz, az a te bajod. Akit nem lehet, az otthagyja az olyan nőt és keres normálisat."

Én még szerencsére nem estem ilyen hibába, de a környezetemben több olyan srácról is tudok aki így járt. Nem akarok általánosítani, tudom, hogy nem minden nő ilyen, de azért lássuk be, hogy akad erre példa bőven.

2016. okt. 5. 11:21
 19/23 A kérdező kommentje:
18.: de az már a férfin múlik, hogy vele marad-e
2016. okt. 5. 11:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Általánosítás. Ha meghívok valakit egyértelmű, hogy én fizetek. Különben nem hívnám meg. De eleve olyan helyre kell menni vagy olyan programot kell szervezni, ami még belefér ember pénztárcájába.
2016. okt. 5. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!