Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dühítette fel a bocsánatkérésem?
Egy fiú kölcsönadta nekem a pulcsiját amikor fáztam. Mondta, hogy majd legközelebb visszaadom, amikor találkozunk.
Nem beszéltünk meg találkozót, de végül ugyanakkor mentünk a bevásárlóközpontba. Én mondtam, hogy megyek, és már ott is voltam. Akkor szólt, hogy jön ő is, de nem volt nálam a pulcsija.
Közben hívott egy közös lányismerősünk is, hogy találkozunk-e. Ő is jött tehát, és útközben összefutottak a fiúval. Találkoztunk hárman, majd amikor elment a fiú, mondja nekem a lány, hogy most mondta neki a fiú, hogy kölcsönadta nekem a pulcsiját. A lány úgy állította be a helyzetet mintha a fiú nem merné visszakérni, de amúgy kell neki.
Összezavarodtam és bocsánatot kértem üzenetben a fiútól, amiért nem vittem vissza neki a pulcsiját. Erre leidiótázott, hogy nem kell visszaadni, van másik pulcsija és egyáltalán nincsen ebből gond.
Mondtam neki erre, hogy ez a lány azt mondta, hogy a fiú azt mondta neki, hogy kell a pulcsi, csak nem akarja visszakérni. Erre mondja, hogy nem, ő ilyet nem mondott neki, csak azt mondta, hogy nekem adta a pulcsiját.
Mivel haragítottam magamra? :(
Kérlek segítsetek. Köszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!