Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha takarításról van szó akkor 90% a nő feladata és a maradék 10% a férfié. Ez így jó elosztás szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 15:05
51/52 anonim válasza:
Szerintem sincs nője, vagy ha igen, minimum lelki sérült.
Ott verte ki a biztosítékot, hogy a gyerekgondozás a nő dolga, és ha a férfi megengedi, hogy a nőnek bébiszittere legyen, azért hálásnak kell lenni.
Ki szül gyereket olyan pasinak, aki kikéri magának, hogy foglalkozzon a gyerekkel? Vagy akivel soha többé nem lehet kettesben lenni, mert nem enged gyerekvigyázót???
:-)
52/52 A kérdező kommentje:
50 nek.Nem is kell vitázni velem úgy is alul maradsz felesleges.Menj inkább keress magadnak egy férfit aki helyreteszi a gondolataidat.Érdekes a 49 es hozzászóló milyen normálisan leírtam azt amit ő gondol erről a témáról.Vele szimpatizálok is látszik egy értelmes nő aki gondolkodik és aki megérti az én szemléletemet.És még egy nem szellemi sérült a párom csak ti nem tudjátok elfogadni azt ,hogy velem van annak ellenére amiket leírtam.És rögtön be kell támadni.De legtöbb nő ilyen sajnos vagy csak irigyek vagytok.Ez van.
2016. okt. 4. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!