Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha takarításról van szó akkor 90% a nő feladata és a
maradék 10% a férfié. Ez így jó elosztás szerintetek?
21/52 A kérdező kommentje:
Nem háborodtam fel.Ti kaptátok fel a vizet azon miszerint azt írtam hogy nyilvánvaló a nők kevesebbet dolgoznak mint a férfiak.Mi ebben a meglepő? nem értem.
Azért meglepő, mert hülyeség, és gőzünk nincs honnan szedted...
2016. okt. 3. 16:24
Én nő vagyok, és sokkal többet dolgozok SZELLEMI MUNKÁT, mint a környezetemben élő férfiak. Mint azt tudjuk, a szellemi munkát sokkal nehezebb kipihenni is...És pont, hogy egy ilyennel nem is állnék szóba, mint amilyen te is vagy, hogy a nőnek más dolga sincs, minthogy mosson,főzzön,takarítson, gyereket neveljen...
Ez az idő elmúlt...Mivel mind a nőnek,mind a férfinak dolgoznia kell, így a házimunkában is mind a két fél vegye ki a részét!!!!
Persze ha a nő nem dolgozik sehol, és a férfi tartja el a családot, akkor ok, tényleg a nő dolga.
2016. okt. 3. 16:39
Kérdező honnan szeded ezt a nők kevesebbet dolgoznak hülyeséget? Ismertél már egyáltalán nőket közelebbről?Beszélgettél már velük az életükről? Mert nem úgy tűnik.
Am is ha van olyan helyzet ritkán(hogy a nő kevesebbet dolgozik és így ő csinálja a házimunkát a pasi meg sokat gürizik a nagyobb pénzért )ott gondolom a megkeresett pénz is maximálisan közös igaz? A megtakarítás, a döntési jog és nincs az ,hogy én kerestem, az enyém meg én döntöm el mire megy el, a nőnek meg úgy kell kuncsorogni.
2016. okt. 3. 16:40
Komolyan, válaszolj már, honnan veszed, hogy a nők kevesebbet dolgoznak? Láttál már nőt egyáltalán közelről?
2016. okt. 3. 16:47
26/52 A kérdező kommentje:
Ti mindenhol ott vagytok? engedjetek már egy kis levegőhöz jutni.Tipikus nő mentalitásra vall hogy elnyomjátok mindig a férfiakat.Hogyne láttam volna nőt,ilyen kérdést feltenni,elég alacsony szintre vall már ne is haragudj.Hidd el ismerem a női nemet.
Ki nyomott itt téged el? Egyszerűen csak megkérdeztük többen is, hogy mire alapozod ezt az orbitális sületlenséget, hogy a nők kevesebbet dolgoznak. Válaszolni persze nem sikerült, amin nem csodálkozom. Ja és igen, azt elhiszem, hogy a női NEM-et ismered.
2016. okt. 3. 17:02
28/52 A kérdező kommentje:
Én a környezetemben tapasztalom ezt ha megnyugtat most a válasz de nem akarom részletezni jobban nehogy rémálmaid legyenek.
Szerintem a kérdező hímsoviniszta, mivel szinte minden válaszában valami negatív szerepet akar a nőkre aggatni (csak nő lehet, aki szerint sok pasi hagy disznóólat maga után, a nők kevesebbet dolgoznak, tipikus női mentalitás elnyomni a férfiakat, stb..) innenstől pedig nem érdemes vele foglalkozni, mert az ilyen emberek szellemileg sajnos buták.
2016. okt. 3. 17:06
Fogalmad sincs mit kellene visszaszólni, de erőlködsz. Ez a rémálmos beszólás nagyon gyenge volt. Ezen kívül nem tudod alátámasztani, amit ismételgetsz, csak hajtod, mint a papagáj. Ha lesz valaha barátnőd inkább vállald a takarítást.
2016. okt. 3. 17:09
Kapcsolódó kérdések: