Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha takarításról van szó akkor 90% a nő feladata és a maradék 10% a férfié. Ez így jó elosztás szerintetek?
Milyen képen? Miről beszélsz??
Na mindegy, szóval főznöd kellene rám ez a lényeg. Mindig megmondanám, hogy mit. Cserébe én meg akkor kitakarítok.
és ha a nő is 12-14 órákat dolgozik? nekem olyan pasi, akinek a csicskája lennék, biztos nem kéne
de szerencsére nem is találkoztam még ilyennel
mi mindketten ennyit dolgozunk, és nem derogál felezni a takarításon
Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy te vagy az utolsó "férfi" kerek e Földön, akit csak egy pincúrnyit is érdekesnek találok és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Mond csak, mégis mi a fene érdekes van egy fölényeskedő, beképzelt, magát felsőbbrendűnek tartó, hímsoviniszta és nem mellesleg életképtelen emberben? Mert szerény véleményem szerint az égvilágon semmi. Mondjuk nem is találkoztam még hozzád hasonló felfogású pasival, hála az égnek és bízom benne, hogy soha nem is fogok. A normális, értelmes felnőtt emberek egyenlő felekként kezelik egymást és nem tekintik rabszolgának a párjukat, de neked ezt teljesen felesleges mondani, nem vagy olyan szinten, hogy ezt felfogd.
Te hol élsz? Felénk a nők bnagyobb része él egyedül mint a barátjával vagy legalábbis tette ezt egy bizonyos életszakaszban. Vajon miért nem haltak még éhen??? Örök rejtély marad...
És te mit tennél ha egyedül laknál és 12 órát dolgoznál? Vagy csak azért van barátnőd, hogy ezeket megcsinálja?
Nincs ezzel probléma, ha találtál egy nőt, aki kiszolgál Téged és örömmel teszi, az nagyon jó dolog :-)
A nők zöme inkább tanul, igyekszik elég pénzt keresni, hogy anyagilag önálló legyen (pl meg tudjon fizetni egy bébiszittert, de nem azért, mert lusta, hanem mondjuk azért, hogy a kedvesével kettesben minőségi időt szeretne együtt tölteni, pl. elutazni egy hosszú hétvégére gyerek nélkül, amit te nő kudarcának fogsz fel, hisz egy jó asszony nyilván képes egyszerre két helyen lenni), és dolgozik sokszor azért, mert szereti a munkáját. Dolgozik, nem is mindig pénzért, hanem mert olyan hivatása van, amiben sikereket ér el, és ha szakmájában sikereket ér el, akkor nem érzi kudarcnak, hogy munka után nincs kedve ahhoz, hogy egy férfit kiszolgáljon.
Te találtál egy nőt, aki kiszolgál, örülj neki!
Azon gondolkozz el, hogy Te adsz annak a őnek eleget?
Mert két eset van. Vagy a barátnőd primitív lelki sérült és kb. egy életen át boldoggá teszi, hogy téged kiszolgálhat.Vagy ha ép ember, akkor cserébe neked is adnod kell.
49-es el ne hidd már hogy van nője.
Én viszont nem vitázom tovább vele, félek, nehogy lehúzzon az ő szellemi szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!