Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy férfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy férfi azt ajánlaná, hogy fizet, ha elfenekelhet titeket, belemennétek?

Figyelt kérdés
Mennyiért, ha igen?
2016. okt. 3. 13:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2 nagy büdös pofon kíséretében elhajtanám melegebb éghajlatra.
2016. nov. 13. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik a pasi, akkor igen, még izgató is - feltételezve, hogy nem veri véresre a hátsómat :D
2016. nov. 22. 22:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy picit perverzebb kapcsolatba ingyen is belefer:)
2016. nov. 30. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kellene pénz, és előtte megegyezünk, hogy mondjuk csak a kezével, és egy jó nagy összegért igen, elfenekelhetne. Alapból is eléggé izgat a dolog, tehát igen. Bááár persze bizonyos feltételekkel. Pl ha szimpatikus, megbízható stb. :)
2016. nov. 30. 14:40
 15/17 anonim ***** válasza:
én pár hónapja kaptam egy 10.000 ft-ot,mert megnéztem h pisil az illető meg kiverte előttem. semmi mást nem kért,csak h nézzem végig!
2016. dec. 11. 19:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Bele, mert tetszik, de csak ha a férfit a dominancia érdekli, nem pedig egy agresszív állat, aki mondjul bántalmazna, csak ilyen szöveggel akarna rávenni a dologra.
2017. jan. 5. 18:17
 17/17 anonim ***** válasza:

#16!

Akkor én vagyok a te embered! ;-)

2017. febr. 20. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!