Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha az az erzesem, h egy ferfi követ?
Sajnos a rendörseg nem foglalkozik az üggyel , amig nem probal megfenyegetni , vagy bantalmazni, vagy betörni hozzám nem lepnek közbe . Nyilvanos helyen joga van tartózkodni , barhanyszor jön szembe es barni is a megerzesem.
Az a helyzet h volt egy iraki munkatarsam , aki egyszer hazavitt a munkabol es szó szót hozott , végül törtent köztunk par dolog , mar regota kinezett maganak .
Hamarosan kiderult h nöszéditö mert amugy hazas ( tagadta de megtudtam ) es akkor kileptem a baratsagbol , meg is mondtam neki miert . Amugy sem tudtam volna felvallalni .
Most a helyzet az , h a legvaratlanabb helyeken szembejön velem , vagy lefekez mellettem , tehat tudja hol vagyok , mikor es kivel . 8-16 között dolgozik , megis ha kiindulok a hazbol delben , jön az sms , hogy hova megyek ? Tehat azt hiszem figyeltet, tudom rengeteg az ismeröse .
Multkor uszodaba mentem es egy ismerösöm elvitt autoval , ra 2 orara megjelent ott , benezett ( nem jött be ) nezett kerdöen.
Tehat azt hiszem h valami halozat vagy szervezet resze lehet , akikkel figyeltet mert mindig tudja hol vagyok , akkor is amig ö munkaba van , valakik informaljak.
Ezt aggasztonak tartom , egy egyszeru embernek gondoltam , de ki lehet ez az ember ?
Mire szamithatok ?
Miert figyeltet ?
Multkor a haz elött ultem egy ferfi ismerösöm autojaban beszelgettunk , erre megjjelent egy arab autoval lefekezett , es szoval tartott minket , hulye kerdeseket tett fel, h itt a közelben klub , stb nem tagitott , amig elmentunk.
Masnap a pasi burkolt megjegyzedeket tett azokrol a szerelmesparokrol akik autoban beszelgetnek , h milyen erdekes bla bla .
Van egy rossz elöerzetem .
De semmi bizonyitek , az h pont sms ezik miutan kiindulok , h Hova megyek nem bizonyitek mert lehet veletlen egybeeses , de en erzem h nem az .
Mondtam neki h reszemröl vege , merr hazas.
De folyamatosan figyeltet .
Lehet h ez nem is akkora vész es idövel lekopik ?
Ki ért ehhez , irjatok kösz elöre is
Ez durva.
Kérj segítséget minél több ismerősödtől, hogy segítsenek rajtad. Persze a legjobb az ha nem mész egyedül, valaki, akiben megbízol, ő kisérjen téged. Ezen felül, mikor tudnám, lefotóznám (jól látható az illető képe, vagy az autójának a rendszáma), aztán feltenném az internetre, hogy "tessék-lássék, ilyen egy zaklató!"
Ha meg le is tudod videózni, az annál jobb - az mehet is fel a Youtube-ra is.
Es mi lesz ha ilyen nyiltan kirakom a you Tube ra es felkeltem a haragjat, meggyulöl?
Igyse tiszta h mit erez , lehet már utál is .
Nem tudom mi van ennek a hattereben , hatha van itt olyan aki erröl tud többet
Ne egyedül csináld, hanem csináljátok ezt többen.
Nekem csak az esik le, hogy valami oknál fogva, meg akár kaparítani téged.
de miért beszélgetsz vele még? miért találkozol vele?
a közöny lenne a legjobb, ha észre sem veszed ezeket a dolgokat. senki nem olyan türelmes, hogy ha semmit nem vált ki, akkor sokáig ezt csinálni bírja. a te bármilyen reakciód viszont erősíti, akkor úgy érzi van értelme.
Nekem is van ilyen az eletemben. Ez eleg dok ember hobbija lett :D
Probald osszehozni mas lanyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!