Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha az az erzesem, h egy ferfi követ?
Sajnos a rendörseg nem foglalkozik az üggyel , amig nem probal megfenyegetni , vagy bantalmazni, vagy betörni hozzám nem lepnek közbe . Nyilvanos helyen joga van tartózkodni , barhanyszor jön szembe es barni is a megerzesem.
Az a helyzet h volt egy iraki munkatarsam , aki egyszer hazavitt a munkabol es szó szót hozott , végül törtent köztunk par dolog , mar regota kinezett maganak .
Hamarosan kiderult h nöszéditö mert amugy hazas ( tagadta de megtudtam ) es akkor kileptem a baratsagbol , meg is mondtam neki miert . Amugy sem tudtam volna felvallalni .
Most a helyzet az , h a legvaratlanabb helyeken szembejön velem , vagy lefekez mellettem , tehat tudja hol vagyok , mikor es kivel . 8-16 között dolgozik , megis ha kiindulok a hazbol delben , jön az sms , hogy hova megyek ? Tehat azt hiszem figyeltet, tudom rengeteg az ismeröse .
Multkor uszodaba mentem es egy ismerösöm elvitt autoval , ra 2 orara megjelent ott , benezett ( nem jött be ) nezett kerdöen.
Tehat azt hiszem h valami halozat vagy szervezet resze lehet , akikkel figyeltet mert mindig tudja hol vagyok , akkor is amig ö munkaba van , valakik informaljak.
Ezt aggasztonak tartom , egy egyszeru embernek gondoltam , de ki lehet ez az ember ?
Mire szamithatok ?
Miert figyeltet ?
Multkor a haz elött ultem egy ferfi ismerösöm autojaban beszelgettunk , erre megjjelent egy arab autoval lefekezett , es szoval tartott minket , hulye kerdeseket tett fel, h itt a közelben klub , stb nem tagitott , amig elmentunk.
Masnap a pasi burkolt megjegyzedeket tett azokrol a szerelmesparokrol akik autoban beszelgetnek , h milyen erdekes bla bla .
Van egy rossz elöerzetem .
De semmi bizonyitek , az h pont sms ezik miutan kiindulok , h Hova megyek nem bizonyitek mert lehet veletlen egybeeses , de en erzem h nem az .
Mondtam neki h reszemröl vege , merr hazas.
De folyamatosan figyeltet .
Lehet h ez nem is akkora vész es idövel lekopik ?
Ki ért ehhez , irjatok kösz elöre is
"Igyse tiszta h mit erez , lehet már utál is . "
Nem rohadtul mindegy, hogy utál-e???
A fotó, videó jó ötlet, az sms-sel kombóban, de ezzel a rendőrségre menj vissza, ne feltöltögesd netre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!