Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítenetek? Mit csinaljak? Jarok oktatasra (jogsi), ahol van egy fiu 24eves es nagyon tetszik. Nekem van parom neki meg felesege akivel jar ide. Egy helyen lakunk de erre még csak most jottem ra.
Figyelt kérdés
Múltkor az utobbi oran nem birtam koncentralni a tanarra mert pont ugy ult hogy lattam es folyamatosan oda neztem. Ezt eszre vette es lehet szolt a parjanak mert utana a parja us figyelte es eszrevette amit csinalok. Nejem is van baratom de ő nagyon tetszik. A felesege ism volt facen nekem innen talaltam meg őt is es bejeloltem. Nem igazolt vissza,felesege kitorolt. Szeretnem a fiu tudtara adni ezt...h szoljak neki ha mindig 2en vannak?2016. okt. 2. 20:55
21/24 anonim válasza:
Szakíts a barátoddal, nem szereted őt, nem érdemel meg téged.
22/24 A kérdező kommentje:
Nem szakitok vele. Holnap lesz oktatas majd meglatjuk mi lesz. Nagyon helyes a fiu...hatha nem jon az a no is......
2016. okt. 3. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!