Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítenetek? Mit csinaljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítenetek? Mit csinaljak? Jarok oktatasra (jogsi), ahol van egy fiu 24eves es nagyon tetszik. Nekem van parom neki meg felesege akivel jar ide. Egy helyen lakunk de erre még csak most jottem ra.

Figyelt kérdés
Múltkor az utobbi oran nem birtam koncentralni a tanarra mert pont ugy ult hogy lattam es folyamatosan oda neztem. Ezt eszre vette es lehet szolt a parjanak mert utana a parja us figyelte es eszrevette amit csinalok. Nejem is van baratom de ő nagyon tetszik. A felesege ism volt facen nekem innen talaltam meg őt is es bejeloltem. Nem igazolt vissza,felesege kitorolt. Szeretnem a fiu tudtara adni ezt...h szoljak neki ha mindig 2en vannak?

2016. okt. 2. 20:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Kopj le a pasiról,te buta kis k urva.
2016. okt. 2. 21:31
 12/24 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Írj neki levelet ilyen helyesírással,hadd röhögjenek még többet a feleségével.

Ostoba K...a.

2016. okt. 2. 21:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
De egy szánalmas kis hü@lye vagy, hagyad már békén a házas embereket te szerencsétlen! Mit szólnál te a feleség helyében? És az hogy visszanézett rád azt is jelenthette hogy"jaj te jó ég ez az az idióta aki itt nyomul" a barátoddal meg szakits, nem érdemled meg...
2016. okt. 2. 21:50
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem fogom ott hagyni a baratom!!! Csak tetszik ez a fiu es nagyon,sojat gondolok ra ezert nem kene elitelni! Igaz h a felesege szebbnek tunik de meg lehet eselyem csak egyszer elunk!
2016. okt. 2. 21:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kamu.
2016. okt. 2. 22:13
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért szólt a párjának, mert beégetted magad azzal, hogy kocsányon lógó szemmel nézed.

Azért nem igazolt vissza, mert tudja, hogy bejön neked, de ő bottal se piszkálna meg téged.

A felesége azért törölt, mert ilyen gusztustalanul nyomuló cafatot nem szeretne az ismerősei között tudni.

Esetleg a következő kresz órán "szopnék" feliratos pólóban lejts egy öltáncot a srácnak. Ennél jobban már nem alázhatod meg magad, nyugodtan kínálkozz fel nyíltan.

2016. okt. 2. 22:18
 17/24 A kérdező kommentje:

Azzal h neztem miert alaztam meg magam?

Sz.pj te ne engem nevezz annak.

2016. okt. 2. 22:20
 18/24 anonim ***** válasza:

De nem érted, hogy nem kell a tudtára adnod???! Már így is tudja, feltűnt neki, különben nem szólt volna a feleségének, és a felesége se figyelne téged annyira!! És de, itt igenis nagyon lényeges, hogy felesége van a pasinak. Foglalt, ergo nem lehet a tiéd, és pont. Amúgy meg attól még, mert látta, hogy nézed, az nem azt jelenti, hogy te is bejössz neki, és téged figyelt. Az ember általában észreveszi, ha bámulják, akkor is, ha a bámuló fél nem jön be neki.

Remélem, hogy csak kamukérdés, és szítani akarod a kedélyeket, ha meg nem, akkor tényleg csak gratulálni tudok. Buta vagy, és éretlen, ráadásul még erkölcs se szorult beléd.

De tudod mit, akkor úgy "segítek", ahogy te várnád el:

Legyél vele kedves, mosolyogj rá, nézz rá kacéran, kicsit "flörtölgess" vele. Mutass érdeklődést, próbálj beszélgetést kezdeményezni. Csak mindezek után ne csodálkozz, ha majd leállít vagy bunkó lesz veled. Meg persze azzal is számolj - amennyiben fel tudod fogni - , hogy ezzel majd totálisan megalázod magadat...

2016. okt. 2. 22:50
 19/24 anonim ***** válasza:

Ja, meg azon se csodálkozz majd, ha a felesége fog durván leállítani, de nem gond, meg fogod érdemelni. :)

#18 voltam

2016. okt. 2. 22:52
 20/24 A kérdező kommentje:

Jo en ertem amit irsz

Azert koszi szepen

Hat a felesegevel nemigen szallnek vitaba azt hallottam nagyszaju

Ennyire meg nem fogott meg senki es szeretnem elmondani hatha bejovok neki

2016. okt. 2. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!