Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítenetek? Mit csinaljak? Jarok oktatasra (jogsi), ahol van egy fiu 24eves es nagyon tetszik. Nekem van parom neki meg felesege akivel jar ide. Egy helyen lakunk de erre még csak most jottem ra.
Írj neki levelet ilyen helyesírással,hadd röhögjenek még többet a feleségével.
Ostoba K...a.
Azért szólt a párjának, mert beégetted magad azzal, hogy kocsányon lógó szemmel nézed.
Azért nem igazolt vissza, mert tudja, hogy bejön neked, de ő bottal se piszkálna meg téged.
A felesége azért törölt, mert ilyen gusztustalanul nyomuló cafatot nem szeretne az ismerősei között tudni.
Esetleg a következő kresz órán "szopnék" feliratos pólóban lejts egy öltáncot a srácnak. Ennél jobban már nem alázhatod meg magad, nyugodtan kínálkozz fel nyíltan.
Azzal h neztem miert alaztam meg magam?
Sz.pj te ne engem nevezz annak.
De nem érted, hogy nem kell a tudtára adnod???! Már így is tudja, feltűnt neki, különben nem szólt volna a feleségének, és a felesége se figyelne téged annyira!! És de, itt igenis nagyon lényeges, hogy felesége van a pasinak. Foglalt, ergo nem lehet a tiéd, és pont. Amúgy meg attól még, mert látta, hogy nézed, az nem azt jelenti, hogy te is bejössz neki, és téged figyelt. Az ember általában észreveszi, ha bámulják, akkor is, ha a bámuló fél nem jön be neki.
Remélem, hogy csak kamukérdés, és szítani akarod a kedélyeket, ha meg nem, akkor tényleg csak gratulálni tudok. Buta vagy, és éretlen, ráadásul még erkölcs se szorult beléd.
De tudod mit, akkor úgy "segítek", ahogy te várnád el:
Legyél vele kedves, mosolyogj rá, nézz rá kacéran, kicsit "flörtölgess" vele. Mutass érdeklődést, próbálj beszélgetést kezdeményezni. Csak mindezek után ne csodálkozz, ha majd leállít vagy bunkó lesz veled. Meg persze azzal is számolj - amennyiben fel tudod fogni - , hogy ezzel majd totálisan megalázod magadat...
Ja, meg azon se csodálkozz majd, ha a felesége fog durván leállítani, de nem gond, meg fogod érdemelni. :)
#18 voltam
Jo en ertem amit irsz
Azert koszi szepen
Hat a felesegevel nemigen szallnek vitaba azt hallottam nagyszaju
Ennyire meg nem fogott meg senki es szeretnem elmondani hatha bejovok neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!