Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők mekkora részét nem veszik észre a férfiak? Hány százalék az, akinél egyáltalán nem próbálkoznak?
Abban a korosztályban, akik játékban vannak (Nem nyugdíjas vagy csecsemő):
5% alatt.
Ők azok, akik fogyatékkal élnek, vagy nem akarnak senkit, és ezt nyíltan ki is mutatják (100%ig ápolatlanok)
Valaki kérdezte: nem, utcán, élőben nem, senki, pedig bőven elmúltam húsz. Neten kizárólag.
Képet nem mutogatok, de átlagos alkatú, átlagos arcú vagyok, nincs bennem se kirívóan szép, se kirívóan csúnya.
Az a vicc, hogy legtöbbször maguk a nők sem tudják, hogy kinek jönnek be, mert a férfiak nem kezdeményeznek.
Lássuk csak fiatalabb koromban kik kezdeményeztek nyíltan: nőcsábászok akik egyből le akartak fektetni, szatírok akik verték közbe ilyen 2× volt, vagy erotikus fotós, egy srác a lipótról, egy apám korabeli férfi aki azt mondta, menjek hozzá fel "takarítani", 2x akartak megizélni, pedig csak a csivaváját dicsértem és külföldi turistàk. :D
14-es.
Hát igen,amikor az ember fiát századjára is porig alázzák a nők,utána elmegy az ember kedve az egésztől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!