Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig olyanok próbálkoznak be nálam, akik nekem nem tetszenek? Aki meg nekem kell, azért meg mindig küzdenem kell.
Figyelt kérdés
:/2015. júl. 7. 22:55
2/8 anonim válasza:
Nálam is így szokott lenni.. Állandóan betalál valaki facen vagy utcán, de általában olyanok, akik nem tetszenek.
Végre írhatna már valaki olyan, aki nekem is tetszik. :D
3/8 anonim válasza:
ez mindenkivel így van ezért kell köztes megoldást találni
4/8 anonim válasza:
Ismerős az érzés, de akkor sem fogok megalkudni. :-)
5/8 anonim válasza:
Ez mindig így van. Ritka ha nem. Lehet h ezért kéne néha neked kezdeményezned h ne mindig olyat fogj ki aki neked nem kel.
6/8 anonim válasza:
Nálam azért volt úgy, hogy leálltam beszélgetni egy olyannal, aki nem az esetem de hajtott rám. Találtunk közös témát és meglepően jót beszéltünk. Végülis nem lett folytatása, de azóta óvatosabb vagyok mielőtt valakiről megállapítom, hogy nem jön be.
7/8 anonim válasza:
Nálam a beszélgetés sem segített. Sőt, szóval nekem jók szoktak lenni a megérzéseim, ahogyan hatnak rám az emberek. :-)
8/8 Hapoka válasza:
Az első beszélgetésen minden jó volt mindkettőnknek, azonban nem szólt hogy neki akkor havi 60 eFt kiegészítés kell, hogy a lakása megmaradjon a deviza hitele miatt..
Ezt az imádnivaló tanárnő csak a második általam erőltetett beszélgetésen mondta el, egyébként őszintén.
Azonos életkorú nők vagy letagadják (bár gyakran mások nemi életéről susmorognak) a saját frigiditásuk okát, vagy vadul szórakozóhelyekre járnak!
Nálam meg egészségügyi igény a szex... a természet így alkotott meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!